Cloud SolutionsProductiever met Microsoft 365

De Office-apps binnen Microsoft 365 bieden een enorme hoeveelheid functionaliteiten. Daar schuilt ook direct de uitdaging: hoe gebruik je die functionaliteiten zo effectief en efficiënt mogelijk, zodat het ook echt bijdraagt aan een hogere productiviteit?

Voor ieder doel de juiste tool

Ik vrees dat elke organisatie er bekend mee is: het gedrocht van een Excel-bestand dat bijna ten onder gaat aan de grote hoeveelheid macro’s die erin verwerkt zijn. Arbeidsintensief, foutgevoelig en daarmee levensgevaarlijk op het moment dat je zo’n bestand inzet voor een bedrijfskritische toepassing. Met de moderne oplossingen die Microsoft 365 biedt zijn daar veel betere oplossingen voor. Zo kun je bijvoorbeeld werken met Microsoft Planner om taken overzichtelijk te maken en te structureren. Maar ook Microsoft Lists is een moderne, slimme oplossing die je helpt gegevens bij te houden en werk te organiseren.

Breed scala aan mogelijkheden

Microsoft 365 biedt een omgeving waarin samenwerken, kennisdeling en flexibiliteit centraal staan. Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive voor Bedrijven kent bijna iedereen wel, maar ken je Power Apps en Power Automate al? Hiermee kun je zelf eenvoudig processen automatiseren. Met Power Apps kan een poweruser snel en eenvoudig, zonder dat programmeerkennis nodig is, apps maken die werken op mobiele apparaten. Met Power Automate (voorheen Flow) maak je heel simpel geautomatiseerde werkstromen met je favoriete apps en diensten, zoals bijvoorbeeld Outlook, Twitter en OneDrive. Je kunt die werkstromen gebruiken voor het ontvangen van meldingen, synchroniseren van bestanden, verzamelen van gegevens en nog veel meer. Door Power Apps samen te laten werken met Power Automate behaal je nog meer synergie en ondersteun je je medewerkers nog beter. Wil je meer weten over de continu groeiende mogelijkheden van Microsoft 365? Meld je dan aan voor het Microsoft 365 Journaal. In dit webinar behandelen we ieder kwartaal de nieuwe mogelijkheden binnen Microsoft 365 en geven we productiviteits-tips.

Niet harder werken, maar slimmer

Door de juiste middelen op een slimme manier in te zetten, zorg je dat je medewerkers nog productiever zijn. Zo hoeven ze niet harder te werken, maar wel slimmer. Daardoor word je als organisatie in z’n geheel effectiever en productiever.

Om daadwerkelijk productiever te worden, is het essentieel dat medewerkers de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt kennen en weten hoe deze te gebruiken zijn. Middels een slim adoptietraject en gerichte trainingen kun je mensen zich hier bewust van maken. Een goede eerste stap is om te inventariseren wat de behoeftes binnen jouw organisatie zijn en welke toepassingen daarop aansluiten. Wil je meer weten over hoe je medewerkers hierin begeleidt, bekijk dan het webinar over adoptie on-demand

Stapsgewijs naar een moderne cloud werkplek

Slim digitaal (samen)werken past in onze visie voor de moderne werkplek. Een ideaalplaatje waar je in behapbare stappen naartoe kunt werken. Wij kijken altijd naar de context waarin jouw organisatie zich bevindt, naar de prioriteiten en de onderlinge afhankelijkheden van de oplossingen die al in huis zijn.

Ben je benieuwd naar hoe jouw organisatie productiever kan worden door slimmer te werken? In een op maat gemaakt adoptietraject nemen we je stapsgewijs mee naar een passend beleid. Werk je al langer met de samenwerkingstools van Microsoft 365 en denk je dat het beter kan? We kijken ook met terugwerkende kracht graag met je mee. Wil je eens verder praten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

 • Wil jij ook dagelijks de Moderne Werkplek implementeren? Bekijk vacatures!
 • Meer weten over productiever werken met Microsoft 365?

  Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box