NieuwsCloud SolutionsDelta-N lid van Dutch Innovation Factory community

Sinds deze week zijn wij officieel lid van de Dutch Innovation Factory community. De Dutch Innovation Factory is onderdeel van het Dutch Innovation Park: dé plek in Zoetermeer en Nederland voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. Hier delen IT-bedrijven en IT-studenten van De Haagse Hogeschool en mboRijnland kennis en werken er samen.

Bij Delta-N geloven wij erg in het belang van kennis delen en samenwerken en dat sluit goed aan bij de uitgangspunten van de community. Wij werken al met diverse organisaties prettig samen en willen via DIF ons netwerk in de regio verder uitbreiden.

Over de Dutch Innovation Factory community

De DIF-community heeft ruim 60 leden, waarvan de meeste bedrijven net als wij uit de regio komen.  Een mooie kans dus voor voor ons om contact te leggen met ondernemers, startups, studenten en docenten. Wij werken al geruime tijd intensief samen met de Haagse Hogeschool en het lidmaatschap bij deze community sluit daar mooi op aan. Contacten met studenten leiden immers tot innovaties in product en proces, bijbanen en een positief beeld bij potentiële werknemers.

Vanuit de DIF worden er geregeld bijeenkomsten, kennissessies en vele andere activiteiten georganiseerd, waar wij actief aan zullen bijdragen.

Dutch Innovation Factory community