EvenementenDIWUG Meetup

DIWUG Meetup

Dutch Information Worker Users Group

Op donderdag 12 oktober heeft Delta-N het plezier om de volgende DIWUG (Dutch Information Workers User Group) Meetup te hosten.

De Meetup wordt enkel op locatie gehost, dus we gaan de sessies niet streamen. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en bij te praten over alle nieuwe ontwikkelingen of gewoon te horen hoe het gaat met iedereen.

Wanneer: 12 oktober 2023, 18:00
Locatie: Delta-N Kantoor (route)
Kosten: Gratis

DIWUG Meetup 12 okober 2023

Programma

  • 18:00 - Inloop met een hapje en drankje
  • 19:00 - Welkom en introductie Delta-N
  • 19:15 - Sessie 1: Cross-tenant synchronisation of users. (Suraj Panday, Adoptify)
    De cross-tenant synchronisatie is een relatief nieuwe feature binnen Azure (GA juni 2023). Het zorgt ervoor dat je op een snelle, simpele en veilige manier naadloos kunt samenwerken over meerdere, verschillende tenants. Ik deel mijn ervaringen en geef nuttige tips en tricks tijdens een live demo.
  • 20:00 - Pauze
  • 20:15 - Sessie 2: In 5 stappen maatwerk bouwen met Microsoft Lists (Ron Ackermans, DrieZesVijf Informatiemanagement)
    Tijdens deze sessie wordt in 5 stappen uitgelegd hoe je Microsoft Lists kunt inzetten. Deze applicatie is net zo oud als SharePoint zelf, maar de laatste tijd heeft Microsoft veel ontwikkelingen gedaan die je direct kunt inzetten in jouw organisatie. In de presentatie wordt dieper ingegaan op het werkproces (hoe kom je tot een goed eindproduct) tot de vele maatwerkmogelijkheden die tot je beschikking staan.
  • 21:00 - Afsluiting & borrel
DIWUG (Dutch Iformation Woker User Group)

Meld je aan via Meetup.com