EvenementenCloud SolutionsMicrosoft 365 Journaal

Microsoft 365 webinarMicrosoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365, EM+S en Windows 10. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Microsoft 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden binnen de onderdelen van Microsoft 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een half uur bent u weer helemaal up2date! Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Onderwerpen Microsoft 365 Journaal

Op vrijdag 12 juni zijn we tijdens het webinar o.a. ingegaan op de vele nieuwe mogelijkheden binnen Teams, zoals een nieuwe zoekfunctionaliteit en verbeterde templates. Daarnaast een overzicht van updates in de diverse andere onderdelen van Microsoft 365, zoals SharePoint en Outlook. De onderwerpen voor 18 september volgen na de zomer.

Journaal Maart 2020 terugkijken

Tijdens het Journaal van 13 maart hebben we onder andere de volgende onderwerpen behandeld: integratie van functionaliteiten uit Outlook, SharePoint en Power Automate in Teams, waardoor dit nog meer dé centrale applicatie wordt binnen Office 365. Daarnaast meer mogelijkheden en verbeteringen voor migraties naar SharePoint. En verdere updates over security, beheer, Power Automate, Power Apps en SharePoint.

Hiernaast is het webinar van maart terug te kijken. Wilt u er in juni live bij zijn? Schrijf u dan nu in via het formulier onderaan.

Microsoft 365 Journaal

Webinar Microsoft 365 Journaal

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: vrijdag 18 september, 11:00 – 11:30 uur
Ieder kwartaal; 11 december
Doelgroep: Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Microsoft 365 Journaal serie

Ons Microsoft Office 365 Journaal is een periodiek webinar waarin we steeds ingaan op de laatste ontwikkelingen rondom o.a. Teams, SharePoint en PowerApps. Wilt u een eerdere editie terugkijken, dan kan dat via webinar terugkijken. Wilt u zich aanmelden voor een andere editie dan de eerstvolgende of voor de gehele serie? Dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van onderstaand formulier.

Gratis Teams Scan

Aanmelden Microsoft 365 Journaal 18 september

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken