EvenementenCloud SolutionsMicrosoft 365 Journaal

Microsoft 365 Journaal

Binnen een half uur weer helemaal up-to-date!

Microsoft 365 webinarMicrosoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Microsoft 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het menu.

Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Microsoft 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we je de nieuwste mogelijkheden binnen de onderdelen van Microsoft 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar je ze kunt vinden en hoe je ze gebruikt. Binnen een half uur ben je weer helemaal up2date! Onderaan deze pagina kun je je aanmelden.

Het Microsoft 365 Journaal in 2024

Ook in 2024 zetten we de succesvolle Microsoft 365 Journaals voort. De eerstvolgende editie is op 12 april. Onderaan deze pagina kun je de overige data voor dit jaar vinden en je aanmelden voor het eerstvolgende webinar of de volledige serie.

De exacte onderwerpen worden steeds enkele weken voor het betreffende Microsoft 365 Journaal bekend gemaakt.

Microsoft 365 Journaal terugkijken

Hiernaast is het webinar van april 2024 terug te kijken. In deze editie handige functionaliteiten in het nieuwe Outlook zoals: jouw Outlook personaliseren, To Do in Outlook en de Outlook sluimer functie. Hiernaast hebben we ook een demo gegeven van een aantal van deze handige functionaliteiten

Microsoft 365 Journaal

Webinar Microsoft 365 Journaal

Wanneer: vrijdag 14 juni
Overige data 2024: 20 sept. en 15 nov.
Tijd: 11.00 uur
Duur: 30 minuten
Doelgroep: Microsoft 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Meld je hier aan voor het Microsoft 365 Journaal

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Microsoft 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken