EvenementenCloud SolutionsMicrosoft 365 Journaal

Microsoft 365 Journaal

Microsoft 365 webinarMicrosoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Microsoft 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Microsoft 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we je de nieuwste mogelijkheden binnen de onderdelen van Microsoft 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar je ze kunt vinden en hoe je ze gebruikt. Binnen een half uur ben je weer helemaal up2date! Onderaan deze pagina kun je je aanmelden. Het eerstvolgende journaal vindt plaats op vrijdag 1 december.

Microsoft 365 Journaal - Ignite editie

Het Microsoft 365 Journaal van 1 december zal in het teken staan van Microsoft Ignite. Dit is traditioneel een moment waarop Microsoft veel aankondigen doet. Dat belooft dus een zeer interessant webinar te worden, waarin in ieder geval veel aandacht zal zijn voor CoPilot, de nieuwe AI assistent.

Microsoft 365 Journaal terugkijken

Hiernaast is het webinar van juni 2023 terug te kijken. In deze editie o.a de komst van Artificial Intelligence (AI) in Microsoft 365. We geven je een eerste indruk van hoe Copilot je kan helpen bij het automatiseren van werk. Daarnaast tonen we diverse handige updates tonen binnen o.a. Teams, Viva, de Office applicaties en Planner.

Microsoft 365 Journaal

Webinar Microsoft 365 Journaal

Wanneer: vrijdag 1 december
Tijd: 11.00 uur
Duur: 30 minuten
Doelgroep: Microsoft 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Aanmelden Microsoft 365 Journaal

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Microsoft 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken