EvenementenCloud SolutionsMicrosoft 365 Journaal

Microsoft 365 webinarMicrosoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365 EM+S en Windows 10. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Microsoft 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden binnen de onderdelen van Microsoft 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een half uur bent u weer helemaal up2date! Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Onderwerpen Microsoft 365 Journaal

Tijdens het Journaal op 13 maart zullen we o.a. ingaan op de aangekondigde integratie ussen Microsoft Teams en Outlook e-mail. De overige onderwerpen worden t.z.t. bekend gemaakt.

Journaal september terugkijken

Op 20 September heeft er weer een Microsoft 365 Journaal plaatsgevonden. Dit keer zijn wederom diverse verbeteringen in SharePoint en Microsoft Teams besproken. Ook zijn we ingegaan op nieuwe beheeropties binnen Office 365 en expiration policy voor Groups.

Hiernaast is het webinar van september terug te kijken. Wilt u er in december live bij zijn? Schrijf u dan nu in via het formulier onderaan.

Microsoft 365 Journaal

Webinar Microsoft 365 Journaal

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: Ieder kwartaal, eerstvolgende op vrijdag 13 maart, 11:00 – 11:30 uur
Doelgroep: Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Microsoft 365 Journaal serie

Ons Microsoft Office 365 Journaal is een periodiek webinar waarin we steeds ingaan op de laatste ontwikkelingen rondom o.a. Teams, SharePoint en PowerApps. Wilt u een eerdere editie terugkijken, dan kan dat via webinar terugkijken. Wilt u zich aanmelden voor een andere editie dan de eerstvolgende of voor de gehele serie? Dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van onderstaand formulier.

Voeg toe aan uw agenda:

Aanmelden Microsoft 365 Journaal 13 maart 2020

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken