EvenementenCloud SolutionsMicrosoft 365 Journaal

Microsoft 365 webinarMicrosoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Office 365, EM+S en Windows 10. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Microsoft 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we u de nieuwste mogelijkheden binnen de onderdelen van Microsoft 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar u ze kunt vinden en hoe u ze gebruikt. Binnen een half uur bent u weer helemaal up2date! Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Onderwerpen Microsoft 365 Journaal

Op vrijdag 11 december behandelen we weer vele nieuwe mogelijkheden. Enkele onderwerpen die zeker aan de orde komen zijn, het tijdelijk delen van documenten afdwingen, Office 365 gebruikers op afstand geforceerd laten uitloggen en beheerdersrollen koppelen aan security groups. Uiteraard zijn er ook weer diverse Teams updates, waaronder PowerApps binnen Teams en nieuwe mogelijkheden voor meetings.

Microsoft 365 Journaal terugkijken

In september hebben we wederom diverse nieuwe mogelijkheden in Teams en SharePoint getoond. Daarnaast hebben we het onder andere gehad over Microsoft Lists, Data Loss Prevention en een Power App om eenvoudig werkplekken te kunnen plannen.

Hiernaast is het webinar van september terug te kijken. Wilt u er 11 december live bij zijn? Schrijf u dan nu in via het formulier onderaan.

Microsoft 365 Journaal

Webinar Microsoft 365 Journaal

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: vrijdag 11 december, 11:00 – 11:30 uur
Doelgroep: Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Aanmelden Microsoft 365 Journaal 11 december

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken