EvenementenMicrosoft 365 Journaal

Microsoft 365 webinarMicrosoft is continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteit en het uitbrengen van nieuwe functionaliteit in Microsoft 365. Sommige nieuwe functionaliteiten worden ruim voordat ze beschikbaar zijn aangekondigd, andere features verschijnen spontaan in het Office 365 menu. Omdat het lastig is om alle ontwikkelingen bij te houden, verzorgen wij vier keer per jaar het Microsoft 365 Journaal. In de vorm van een webinar tonen we je de nieuwste mogelijkheden binnen de onderdelen van Microsoft 365. We bespreken niet alleen wat de nieuwe features zijn, maar ook waar je ze kunt vinden en hoe je ze gebruikt. Binnen een half uur ben je weer helemaal up2date! Onderaan deze pagina kun je je aanmelden.

Onderwerpen Microsoft 365 Journaal

De exacte onderwerpen voor het Microsoft 365 Journaal van maart worden in de weken voor het webinar bekend gemaakt.

Microsoft 365 Journaal terugkijken

Hiernaast is het webinar van december terug te kijken. Deze editie stond in het teken van de vele interessante ontwikkelingen die tijdens Microsoft Ignite onthuld zijn. Onder de onderwerpen die langskomen o.a. diverse Teams updates, Power Platform updates en de introductie van Microsoft Loop.

 

Microsoft 365 Journaal

Webinar Microsoft 365 Journaal

Wat: Webinar (online seminar)
Wanneer: vrijdag 11 maart
Tijd: 11.00 uur
Duur: 30 minuten
Overige data: 17 juni, 16 september en 9 december
Doelgroep: Microsoft 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Aanmelden Microsoft 365 Journaal

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken