Cloud SolutionsBedrijfsprocessen automatiseren zonder code? Geen probleem!

Elke organisatie kent ze wel, processen waarvan je je afvraagt: kan dit nou echt niet eenvoudiger? Neem alleen al de hoeveelheid papieren formulieren die overal nog rondgaan. Die moeten vaak overgenomen worden in een systeem, wat tijd kost en foutgevoelig is. Voor die en andere omslachtige of complexe processen bestaan eenvoudige oplossingen, zonder dat daar enige programmeercode bij komt kijken. En die zijn gewoon binnen handbereik.

Inzicht dankzij een eenvoudige app

Zo ontwikkelden wij voor opdrachtgevers zoals Petrogas E&P de Delta-N DeskPlanner. De DeskPlanner is een app waarmee medewerkers bureaus kunnen reserveren. Zeker in de anderhalvemetermaatschappij is het belangrijk om inzicht te hebben in hoeveel medewerkers er in je pand aanwezig zijn. De Delta-N DeskPlanner is ontwikkeld op het Microsoft Power Platform (Microsoft Power Apps en Microsoft Power Automate) en kan eenvoudig gebruikt worden door iedere organisatie die gebruik maakt van Office 365.

Ongekende mogelijkheden binnen je bestaande Microsoft 365-suite

Zo kun je allerlei workflows en processen verbeteren met apps die standaard beschikbaar zijn in Microsoft 365. Wil je medewerkers zelfstandig reizen laten boeken? Geen probleem! Heb je daarbij een controlemechanisme nodig dat – afhankelijk van de hoogte van de prijs – de workflow aanpast? Heel eenvoudig! Een slimme barcodescannerapp? Tekst inlezen via de camera van je telefoon? QR-codes genereren? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. En dat met de bestaande Microsoft 365-suite waar je al mee werkt.

In behapbare stappen naar een moderne cloud werkplek

Slim werken door processen te automatiseren past in onze visie van een moderne werkplek. Een ideaalplaatje waar je in behapbare stappen naartoe kunt werken. Het verbeteren van processen door bestaande functionaliteiten in te zetten, hoort daar wat ons betreft bij. Kijk voor meer informatie ons webinar processen automatiseren met PowerApps en Power Automate on-demand.

Wij kijken altijd naar de context waarin jouw organisatie zich bevindt, naar de prioriteiten en naar de onderlinge afhankelijkheden van de oplossingen die je in huis hebt. Ben je benieuwd hoe jouw organisatie een snelle stap kan zetten naar meer efficiëntie, zonder dat daar ingewikkelde en dure ontwikkeltrajecten bij komen kijken? Wij denken met al onze kennis en expertise graag met je mee. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Power Apps en Power Automate? Kijk dan ons webinar 'processen automatiseren met Power Apps' terug.

 • Wil jij ook dagelijks de Moderne Werkplek implementeren? Bekijk vacatures!
 • Meer weten over het automatiseren van processen?

  Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box