Microsoft Loop is een nieuwe tool voor samenwerking die teams in staat stelt om naadloos samen te werken aan documenten, presentaties, notities en meer. Alles binnen de vertrouwde Microsoft 365 omgeving. Met Loop kunnen gebruikers gemakkelijk informatie delen, ideeën uitwisselen en projecten coördineren, waar ze zich ook bevinden.

Loop-componenten zijn draagbare stukjes inhoud die gesynchroniseerd blijven op alle plaatsen waar ze worden gedeeld. Of het nu gaat om een Loop-pagina, chat, e-mail, vergadering of document, je kunt samenwerken in de flow van je werk.

Met Loop kent ieder project een kickstart dankzij intelligente suggesties, paginasjablonen en door Loop de meest relevante bestanden en documenten voor je te laten vinden. Doordat je alleen meldingen ontvangt die voor jou relevant zijn, kun je gefocust blijven op wat jouw aandacht nodig heeft.

Microsoft Loop, Samen bedenken, plannen en creëren

Voordelen van Microsoft Loop

Flexibele samenwerking

Met Loop kunnen teams synchroon en asynchroon samenwerken, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan werken zonder de samenwerking te vertragen.

Geïntegreerde werkstroom

Loop integreert naadloos met bestaande Microsoft 365-tools, waardoor gebruikers moeiteloos kunnen schakelen tussen apps en taken, wat resulteert in een vloeiende en efficiënte werkstroom.

Krachtige Notitiefuncties

Notities worden naar een hoger niveau getild met Loop, waar gebruikers informatie kunnen vastleggen, annoteren en organiseren met geavanceerde functies zoals AI-aangedreven samenvattingen.

Microsoft Loop altijd en overal samenwerken
CoPilot in Microsoft Loop

CoPilot in Loop

Loop bevat Copilot, jouw virtuele AI-assistent. Met Copilot kun je samenwerken, snel op de hoogte blijven en naadloos aansluiten bij wat anderen hebben gedaan. Het helpt je om projecten te starten met intelligente suggesties, paginasjablonen en een invoegmenu om eenvoudig inhoud toe te voegen.

Ontdek de kracht van samenwerking met Microsoft Loop

Als Microsoft Solutions partner begrijpt Delta-N de unieke behoeften van organisaties. Ons team van Microsoft-gecertificeerde experts staat klaar om jouw organisatie te helpen bij het implementeren en optimaliseren van Microsoft Loop als onderdeel van de moderne werkplek. Zo haal jij het maximale uit je samenwerking kunt halen.

Neem vandaag nog contact op met Delta-N voor meer informatie over Microsoft Loop en ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van deze innovatieve samenwerkingstool.

Loop get started

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box