TechnologieCloud SolutionsMicrosoft Defender voor Bedrijven

Bedrijven ondervinden een toename in zowel het aantal cyberaanvallen als de ernst ervan. Door de snelle ingebruikname van nieuwe technologieën en het toegenomen hybride werken, is het risico steeds groter geworden. Met name in het MKB, waar de budgetten niet onbeperkt zijn en het soms aan de benodigde security kennis ontbreekt. Met Microsoft Defender for Business heeft Microsoft nu speciaal voor bedrijven met maximaal 300 medewerkers een complete beveiligingsoplossing ontwikkeld. Defender for Business is een uitgebreide, kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing die ervoor zorgt dat gebruikers veilig kunnen werken, op elke locatie.

Microsoft Defender
55% van het MKB is slachtoffer van cybercrime

Cyberdreiging

Volgens recente cijfers heeft 55 procent van het MKB te maken gehad met een cyberaanval. Veel MKB-bedrijven beschikken over waardevolle informatie die kan worden misbruikt, zoals persoonlijke informatie van klanten en werknemers, betalingsinformatie en meer. Een nieuwe generatie bedreigingen, zoals door mensen bediende ransomware, vormen een gevaar voor organisaties van elke omvang, maar worden te zelden aangepakt door traditionele eindpunt beveiligingsoplossingen.

Wat is Microsoft Defender voor Bedrijven?

Defender voor Bedrijven is een nieuwe eindpuntbeveiligingsoplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven. Eindpunten zijn de apparaten waar gebruikers mee werken, zoals desktops, laptops en mobiele apparaten. Dit zijn veel gebruikte ingangen voor hackers om bedrijven te ontregelen en data te ontvreemden. Het beveiligen van eindpunten (endpoints) is dus noodzakelijk om je organisatie te beschermen tegen cybercriminaliteit, zoals ransomware, malware en phishing.

Microsoft Defender voor Bedrijven ondersteunt je bij het proactief beschermen van je apparaten, informeert je over actuele bedreigingen en reageert  automatisch op beveiligingsincidenten.

Defender voor bedrijven is speciaal ontwikkeld voor bedrijven tot 300 medewerkers en beschermt tot 5 apparaten per gebruiker. Dankzij de installatie-wizard is Defender voor bedrijven eenvoudig te activeren zodat je je apparaten snel kunt beveiligen.

De mogelijkheden van Defender voor Bedrijven

Vereenvoudigde clientconfiguratie

Onboard apparaten in een paar eenvoudige stappen met een beveiligingsbeleid dat direct kant-en-klaar wordt geactiveerd.

Dashboards

Dashboard voor bedreigingen en beveiligingsproblemen
Hiermee identificeer je in realtime beveiligingsproblemen met software en onjuiste configuraties.

Eindpuntdetectie

Detecteer en reageer op aanvallen met op gedrag gebaseerde detectie. inclusief handmatige en live responsmogelijkheden.

Elk platform

Bescherm al je apparaten. Niet alleen je Windows pc's, maar ook alle MacOS, iOS en Android devices. (aanvullende mogelijkheid)

Geautomatiseerd onderzoek

Bescherm je proactief tegen bedreigingen met behulp van menselijke analyse en AI-analyse van biljoenen signalen. (aanvullende)

Netwerkbescherming

Bescherm je tegen gevaarlijke domeinen die schadelijke inhoud hosten en bescherm je apparaten tegen webbedreigingen. (aanvullende mogelijkheid)

Aan de slag met Defender for Business

Defender voor bedrijvenDefender voor Bedrijven maakt standaard onderdeel uit van Microsoft 365 Business Premium. Werk je met Microsoft 365 Business Basic of 365 Business Standard? Overweeg dan om te upgraden naar 365 Business Premium.

Defender voor bedrijven is voor een vast bedrag per gebruiker per maand ook af te nemen als losse Cloud Service. Je kunt Microsoft Defender voor Bedrijven zonder risico's gratis 30 dagen uitproberen. Start hier je proefabonnement voor Microsoft Defender voor bedrijven.

Delta-N adviseert je graag bij je keuze voor de best passende beveiligingssoftware voor je bedrijf. Kies je voor Microsoft Defender, dan bieden we ondersteuning bij het inrichten en activeren van deze oplossing. Natuurlijk bieden we indien gewenst ook support. Als Microsoft Solutions Partner hebben we hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis.

Daarom Defender voor bedrijven

Defender voor Bedrijven levert een uitgebreide beveiligingsoplossing om je te helpen
je bedrijf te beveiligen, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is.

Moderne Cloud Infrastructuur - betrouwbaarheid

Eindpuntbeveiliging op ondernemingsniveau

Implementeer beveiliging op al je apparaten, en gebruik geautomatiseerde ingebouwde intelligentie om bedreigingen snel te detecteren en erop te reageren.

Moderne Cloud Infrastructuur - security

Eenvoudige installatie, eenvoudig te gebruiken

Gebruik gestroomlijnde ervaringen voor onboarding en beheer die bruikbare inzichten bieden voor snel en gemakkelijk gebruik.

Moderne Cloud Infrastructuur - kosten

Kosteneffectieve beveiliging

Ontworpen om uitgebreide beveiliging te bieden op alle apparaten van jouw medewerkers voor een prijs die past bij jouw bedrijf.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box