MVP – wat is het nu eigenlijk

Als we het over software-ontwikkeling hebben wordt de term MVP op verschillende manieren gebruikt. Lees in dit blog wat belangrijk is.

Jouw DevOps is niet mijn DevOps

DevOps is niet techniek, maar een cultuur en daarmee is het gedragsverandering. Ga in deze blog met ons mee terug naar de essentie van DevOps.

EK poule voor bedrijven

De Delta-N Voetbalpoule is weer beschikbaar. Start nu je eigen EK bedrijfspoule en speel tegen je collega’s.

Global DevOps Experience

Zaterdag 15 juni is Delta-N gastheer van de Global DevOps Experience. Een wereldwijd DevOps evenement rond Azure en GitHub.

Platform Engineer – ENG

Delta-N is growing! To support this development, we are seeking an experienced: Platform Engineer!🚀

Platform Engineer

We zijn op zoek naar een Platform Engineer die ons team komt versterken!

Scrum waarden voor stakeholders: Focus

In dit blog de scrum waarde Focus en hoe stakeholders deze toe kunnen passen en meer waarde hebben voor de organisatie en het Scrum team en daarmee voor zichzelf.

Terugblik Techorama 2023

Twee dagen lang inspirerende kennissessies in jungle stijl. Met ruim 1200 bezoekers was Techorama 2023 weer een groot succes. Bekijk onze terugblik.

Kwaliteit vereist dienend leiderschap

Om kwalitatief goede software te realiseren is dienend leiderschap nodig. In dit blog staan we stil bij de verschillende soorten dienend leiderschap.

Delta-N weer in Top 10 beste werkgevers

Voor het 5e jaar op rij heeft Delta-N een mooie positie gepakt in het jaarlijkse onderzoek naar werkgevers in de ICT-markt. Dit jaar een 10e plek met een 9.22 gemiddeld.

Pijnpunten in softwareontwikkeling

Iedere organisatie wil uniek zijn, maar vervolgens wel een standaardoplossing. Een oplossing die vaak gekozen wordt voor het probleem duidelijk is.

Cloud Transformatie

Het resultaat van een Cloud Transformatie is een moderne digitale organisatie die de technologische mogelijkheden optimaal benut en klaar is voor de toekomst.

DevOps Program

Het DevOps Program helpt organisaties de software ontwikkeling te versnellen en kwalitatief betere software op te leveren.

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Delta-N Raceway deel II

Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan! In dit deel 2 van onze blogserie, de tijdregistratie.

GitHub

GitHub is een online ontwikkelplatform gebouwd rond het Git-versiebeheersysteem. Inmiddels gaan de mogelijkheden veel verder dan versiebeheer alleen.

Workitem Management in GitHub

Wat zijn de mogelijkheden voor Workitem Management in GitHub. Wordt Azure DevOps gekopieerd of is er een eigen visie?

Azure DevOps

Azure DevOps stelt je in staat om jouw volledige ontwikkelstraat naar de Cloud te brengen.

Azure DevOps Extensions Update

Een update rondom de Azure DevOps extensions marketplace. Welke extensions zijn populair of handig, en zijn ze eigenlijk wel zo goed?

Jamie Greeve 15 jaar in dienst bij Delta-N

Onze Jamie is 15 jaar in dienst. Hierom hebben wij een interview met hem afgenomen om stil te staan bij deze mijlpaal, maar ook om terug te blikken en vooruit te kijken.

Zelf naar Azure DevOps Services migreren

Kun je je on-premises TFS omgeving zelf naar Azure DevOps Services migreren? Ja dat kan, maar zeker als er sprake is van veel historie en maatwerk is ons advies een specialist met …

Business Scan

Een effectieve transformatie naar een moderne digitale organisatie vereist een goed beeld van de huidige situatie. Onze Business Scan biedt dit inzicht.

Is Scrum altijd de juiste oplossing?

Vanuit een agile mindset is het mooi om te zien, dat steeds meer organisaties en teams hun werk in Scrum proberen te structureren. De vraag is wel: Is Scrum altijd de juiste …

Vier veelgemaakte fouten met DevOps

Veelgemaakte fouten bij DevOps: DevOps zien als doel in plaats van middel, DevOps verwarren met automatiseren, je beperken tot de afdelingen Dev en Ops en teveel tegelijk willen veranderen.

Azure DevOps Ninja

Een work item kwijt? Er zijn diverse manieren om Work Items terug te vinden. In dit blog een aantal zoekstrategieën.

Beveilig je YAML pipelines

Security als onderdeel van je CI/CD pipeline zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar in de praktijk blijkt dit lang niet altijd het geval.

PowerShell Tips & Tricks

In de vorm van een blogserie zal ik een aantal specifieke onderdelen van PowerShell behandelen. Dit keer het verschil tussen ForEach en ForEach-Object.

Succesfactoren in DevOps, deel 4B: techniek

Met de juiste tools kunnen ook het testen van software en continuous integration vergaand worden geautomatiseerd. Omdat het deels mensenwerk blijft, kan er toch het een en ander misgaan.

Samenwerking binnen Scrum teams

Scrum verandert veel binnen een organisatie. Deze 4 fases zorgen voor een probleemloze samenwerking binnen een Scrum team.

Bij Delta-N staat de mens centraal

Delta-N investeert continu in opleiding, ontwikkeling en plezier van medewerkers. Hierdoor halen zij voor klanten het maximale uit moderne technologie.

Succesfactoren in DevOps, deel 4A: techniek

In de voorlaatste blog van de reeks ‘Succesfactoren van DevOps’ komen de architectuur van applicaties, het belang van security tijdens het ontwikkelproces en versiebeheer aan bod.

Succesfactoren in DevOps, deel 3: proces

Om grip te krijgen op alle DevOps-processen, en daarmee continu waarde aan de eindgebruiker te kunnen leveren, moeten deze duidelijk zichtbaar worden gemaakt voor het team.