NieuwsEfficiencywinst met de TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Webinar TOPdesk koppelingVeel organisaties die gebruik maken van TOPdesk, zetten de meldingen waarbij een aanpassing in de software noodzakelijk is door naar de ontwikkelafdeling. Vaak worden deze meldingen handmatig ingevoerd in Azure DevOps, wat dubbel werk oplevert, de kans op fouten vergroot en terugkoppeling aan de gebruiker lastig maakt. Een koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps kan daardoor een aanzienlijke efficiencywinst opleveren.

De TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Met de TOPdesk – Azure DevOps koppeling kunnen meldingen in TOPdesk eenvoudig worden doorgezet naar Azure DevOps. Er wordt automatisch een work-item gecreëerd in Azure DevOps dat door het ontwikkelteam kan worden opgepakt. Andersom worden statuswijzigingen van workitems in Azure DevOps teruggestuurd naar TOPdesk. Deze SaaS-koppeling werkt op basis van de online versies van beide software producten.

Inhoud webinar

Op 24 maart 2022 hebben we weer een webinar verzorgd over de TOPdesk – Azure DevOps koppeling. Tijdens deze sessie zijn we ingegaan op de werking, de mogelijkheden, de voordelen en de randvoorwaarden van de koppeling. Ook hebben we een demonstratie van de koppeling en de bijbehorende customer portal gegeven.

Vul onderstaand formulier in om het webinar direct terug te kijken.

 

Bekijk de webinaropname

Webinar 'TOPdesk - Azure DevOps koppeling' terugkijken