NieuwsEfficiencywinst met de TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Webinar TOPdesk koppelingVeel organisaties die gebruik maken van TOPdesk, zetten de meldingen waarbij een aanpassing in de software noodzakelijk is door naar de ontwikkelafdeling. Vaak worden deze meldingen handmatig ingevoerd in Azure DevOps, wat dubbel werk oplevert, de kans op fouten vergroot en terugkoppeling aan de gebruiker lastig maakt. Een koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps kan daardoor een aanzienlijke efficiencywinst opleveren.

De TOPdesk – Azure DevOps koppeling

Wij hebben een  TOPdesk – Azure DevOps koppeling ontwikkeld waarmee meldingen in TOPdesk eenvoudig kunnen worden doorgezet naar Azure DevOps. Er wordt automatisch een work-item gecreëerd in Azure DevOps dat door het ontwikkelteam kan worden opgepakt. Andersom worden statuswijzigingen van workitems in Azure DevOps teruggestuurd naar TOPdesk. Deze SaaS-koppeling werkt op basis van de online versies van beide software producten.

Inhoud webinar

Tijdens dit webinar zijn we ingegaan op de TOPdesk – Azure DevOps koppeling. Hoe werkt de koppeling, wat zijn de mogelijkheden, voordelen en randvoorwaarden. We hebben ook een demonstratie van de koppeling en de bijbehorende customer portal gegeven.

Hieronder kunt u de slides terugkijken. Wilt u het webinar in zijn geheel terugkijken? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en u hebt direct toegang tot de opname.

Bekijk de webinaropname

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk direct de opname van het webinar TOPdesk – Azure DevOps koppeling.

Webinar 'TOPdesk - Azure DevOps koppeling' terugkijken