DevOps4 Redenen om Delta-N in te schakelen voor een Azure DevOps migratie

Sinds 2011 biedt Microsoft TFS/Azure DevOps aan op SaaS basis. In 2016 is daar de Data Import Service bij gekomen. Een dienst die ervoor zorgt dat je een full-fidelity migratie kan uitvoeren, dus je gehele TFS/Azure DevOps Server omgeving inclusief historie overzetten naar de SaaS variant (Azure DevOps Services). Uiteraard zijn er wat kleine voorbehouden, maar die zijn vaak eenvoudig op te lossen. De migratie kun je uiteraard zelf uitvoeren aan de hand van de handleiding die Microsoft heeft samengesteld, maar het is vaak efficiënter om hier een Azure DevOps specialist voor in te schakelen. Waarom? Lees het hieronder!

Ervaring

Wij hebben inmiddels vele tientallen migraties uitgevoerd bij zowel kleine als grote bedrijven met hele diverse inrichtingen en elk hun eigen uitdagingen. Door deze ervaring kunnen we beslissingen nemen op basis van parate kennis en is er meestal geen twijfel over de te kiezen route. Daarnaast kunnen we ook putten uit ervaring van collega’s op bijvoorbeeld het Azure vlak voor de implementatie van de benodigde Azure Active Directory en de koppeling naar de on-premises Active Directory.

Deze ervaring levert u als klant een zo kort mogelijk en solide migratietraject op, zonder onnodige verstoringen voor uw bedrijfsvoering.

Training

Wij hebben veel kennis van het gebruik van Azure DevOps en software ontwikkeling in het algemeen, van idee tot aan het draaien in productie. Wij kunnen uw medewerkers training geven om gaten in hun kennis op te vullen, zodat ze efficiënt van de tooling gebruik kunnen maken. Vaak is de overstap op Azure DevOps Services toch weer even wennen. Het is dan prettig als prangende vragen direct beantwoord kunnen worden.

Doordat wij hierin kunnen voorzien, hoeft u geen zorgen te hebben over of de tooling optimaal ingezet wordt of niet.

Korte lijnen met Microsoft

Doordat wij DevOps Gold Partner van Microsoft zijn, hebben wij ook korte lijnen met Microsoft. Dit betekent dat wanneer er een probleem optreedt tijdens de migratie dat wij onverhoopt niet kunnen oplossen, Microsoft klaar staat om ons weer te ondersteunen, zodat we zo snel mogelijk weer verder kunnen. Hierdoor hoeft u geen zorgen te hebben over onnodige vertragingen.

Azure DevOps

Een frisse blik doet veranderen

Wat wij vaak horen is dat wij binnen een dag voor elkaar krijgen waar interne medewerkers vaak weken, zo niet maanden mee bezig zijn. Wij worden terecht gezien als de expert. Als wij aangeven dat het goed is om een bepaalde aanpak te volgen, gaan mensen hier sneller in mee dan wanneer een van hun collega’s dit aangeeft. Wij komen vaak blanco binnen in een organisatie, zonder vooroordelen, zonder voorkennis. Wij stellen soms kritische vragen, waarom iets op een bepaalde manier ingericht is, waar vaste medewerkers iets voor onveranderlijk aannemen. Dit resulteert in slagvaardigheid en effectiviteit.

Interesse?

Is uw interesse gewekt en heeft u behoefte aan meer informatie? Kijk dan hier migratie naar Azure DevOps Services of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Samen bekijken we de mogelijkheden en kunnen we een offerte opstellen.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Antoin van der Ben

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 23
  E-mail: antoinvdb@delta-n.nl
  Connect met Antoin
  invisible box