Microsoft DevOps Gold Partner

Microsoft DevOps Gold Partner

People - Process - Tools

Vanwege onze ervaring met uiteenlopende ontwikkeltools en agile processen behoren we tot een select gezelschap van Microsoft-partners met de DevOps Gold Competency. Of jouw organisatie nou applicaties ontwikkelt voor interne gebruikers of dat je ontwikkelt voor externe klanten, wij helpen je bij het optimaliseren van je ontwikkelproces en het professionaliseren van jouw ontwikkelteam.

Microsoft Gold PArtner

Microsoft Developer Tooling

Wil  je ontwikkelen in de Cloud? Met behulp van Azure DevOps en Microsoft Azure verzorgen wij jouw eigen Ontwikkel-, Test, Acceptatie of Productie omgeving volledig vanuit de Cloud! Ontwikkel je op basis van Microsoft technologie. En maak je gebruik van Microsoft tooling om je ontwikkelproces te optimaliseren en automatiseren? Dan is Delta-N jouw DevOps partner.

Als Microsoft DevOps Gold Partner zijn wij al 15 jaar dé specialist op het gebied van DevOps en de Microsoft tooling Azure DevOps en GitHub.

Microsoft Certified Partner

Als Microsoft Certified Partner heeft Delta-N een intensieve samenwerking met Microsoft. Binnen alle units van Delta-N werken Microsoft gecertificeerde medewerkers die beschikken over een diepgaande en actuele kennis van Microsoft technologie. Naast de Gold competentie voor DevOps, beschikken we op organisatie-niveau over vele gold en zilver competenties, zoals voor Application Development en Cloud Productivity.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • In de spotlight

  Blijf volledig op de hoogte