Microsoft DevOps Gold Partner

Microsoft DevOps Gold Partner

Vanwege onze ervaring met uiteenlopende ontwikkeltools en agile processen behoren we tot een select gezelschap van Microsoft-partners met de DevOps Gold Competency. Of u nu mobiele, webbased, CRM- of SharePoint-applicaties ontwikkelt, wij helpen u bij het optimaliseren van uw ontwikkelproces en het professionaliseren van uw ontwikkelteam.

Wilt u ontwikkelen in de Cloud? Met behulp van Visual Studio Team Services en Microsoft Azure verzorgen wij uw eigen Ontwikkel-, Test, Acceptatie of Productie omgeving volledig vanuit de Cloud! Ontwikkelt u op basis van Microsoft technologie, en maakt u gebruik van Microsoft producten om uw ontwikkelproces te optimaliseren en automatiseren? Dan is Delta-N uw partner.

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist op het gebied van DevOps en de Microsoft tooling Visual Studio Teams Services en Team Foundation Server

Microsoft Gold PArtner

Microsoft Partner

Als Microsoft Certified Partner heeft Delta-N een intensieve samenwerking met Microsoft. Binnen alle units van Delta-N werken Microsoft gecertificeerde medewerkers die beschikken over een brede en diepgaande kennis van Microsoft technologie. Naast de Gold competentie voor DevOps, beschikken we op organisatie-niveau over vele gold en zilver competenties, zoals voor Application Development en Cloud Productivity.

Neem contact met ons op

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Roy Driessen

  Roy Driessen

  Account Manager

  085 – 487 52 11
  royd@delta-n.nl

 • In de spotlight

  Blijf volledig op de hoogte