Moderne IT-infrastructuur

een flexibel fundament om innovatie te versnellen

In onze snel veranderende wereld waarin technologie een steeds grotere rol speelt is het voor bedrijven cruciaal om te blijven innoveren. Een moderne IT-infrastructuur biedt jouw bedrijf het fundament om innovatie te kunnen versnellen en jouw bedrijf vooruit te stuwen. Een moderne infrastructuur is een (hybride) Cloud omgeving die jou o.a. flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid biedt.

Cloud Infrastructuur

Moderne infrastructuur - platform voor innovatie

Platform voor innovatie

Een moderne IT-infrastructuur is een IT-fundament dat je in staat stelt te innoveren door gebruik te maken van de mogelijkheden die moderne technologie biedt.

Omdat een moderne IT-omgeving je flexibiliteit en schaalbaarheid moet bieden om te reageren op veranderingen in de markt, kom je al snel uit bij Cloud. Als Microsoft partner kiezen wij daarbij voor Azure, het meest complete publieke Cloud platform.

De Cloud stelt je in staat om computerdiensten, zoals servers, opslag, databases, netwerken, software, analyse en intelligentie af te nemen via internet. Doordat je betaalt naar gebruik, kun je je bedrijfskosten verlagen.

Doordat je bij Cloud Computing de verantwoordelijkheid van een groot deel van het beheer bij de Cloud leverancier legt, houden IT’ers tijd over om te doen wat ze écht leuk vinden: nieuwe, innovatieve oplossingen bedenken om hun organisatie te helpen groeien.

Enkele klanten over Moderne Cloud Infrastructuur

RIVM Azure Landing Zone

“Als onderdeel van een Azure Data management traject heeft Delta-N een Azure Landing Zone voor ons ingericht. Dit biedt ons een veilige, geïntegreerde en schaalbare extensie op onze eigen on-premises omgeving en systemen. Naast de implementatie heeft Delta-N ook awareness, adoptie, overdracht en support verzorgd.”

 

Stefan van Bockel Product Owner Cloud Competence Center RIVM
BRIS - Azure Landing Zone

“Dankzij de Azure Landing Zone die Delta-N heeft neergezet was de stap naar Azure geen lang traject, maar stond er snel een basisinrichting volgens de Microsoft richtlijnen. Hierdoor konden we direct profiteren van voordelen als flexibiliteit en schaalbaarheid en hebben we een goede basis voor de toekomst.”

 

Richard van Dommelen Operationeel directeur BRIS BV
CIBG

"Delta-N heeft in samenwerking met onze architecten een Azure Landing Zone architectuur ontworpen. Doel en uitdaging waren om de Azure Cloud veilig te integreren in onze bestaande omgeving. Door nauw samen te werken hebben wij intern kennis opgebouwd en kennen we nu de (on)mogelijkheden voor de vervolgstappen."

 

Roel van Teeseling Projectmanager data | CIBG
AKZO Nobel Azure Landing Zone

"Met onze applicaties op Azure zijn we klaar voor de toekomst. De Azure Landing Zone
biedt ons flexibiliteit en veiligheid. We kunnen nu eenvoudig capaciteit bijschalen, al dan niet tijdelijk.
En we kunnen veel sneller nieuwe ontwikkelingen doorvoeren.”

 

Jelmer Kosters Global application owner Online Service Platform | Akzo Nobel
LCPS

“Delta-N heeft onze Azure Landing Zone ontwikkeld en in nauwe afstemming met ons gerealiseerd. De omgeving moest schaalbaar, toekomstvast en vooral veilig zijn. Wij werken met patiëntendata en goedkeuring van onze security officer op de oplossing was daarom noodzakelijk om in productie te kunnen gaan.”

 

Margit Laurs Chief Plans | LCPS

De voordelen van Cloud Infrastructuur

Met je IT-infrastructuur in de Cloud profiteer je van de voordelen die de Cloud biedt.

Moderne Cloud Infrastructuur - performance

Prestaties

Altijd beschikken over de nieuwste generatie snelle en efficiënte computer hardware.

Moderne Cloud Infrastructuur - security

Security

Een uitgebreid scala beveiligings-maatregelen die verder gaan dan wat je als MKB-bedrijf zelf kunt realiseren.

Moderne Cloud Infrastructuur - productiviteit

Productiviteit

Tijdrovende IT-beheertaken zijn overbodig, waardoor er meer tijd is voor kernactiviteiten.

Moderne Cloud Infrastructuur - kosten

Kosten

Geen investeringen vooraf in hardware, maar inzichtelijke kosten per maand.

Moderne Cloud Infrastructuur - schaalbaarheid

Schaalbaarheid

Binnen enkele klikken schakel je resources bij, waardoor je IT-infrastructuur met je mee kan schalen.

Microsoft Infrastructure CloudMicrosoft Cloud

Is jouw organisatie klaar voor een transitie naar de Cloud en ben je overtuigd van Microsoft Azure als het platform? Dan kunnen wij je adviseren over de te zetten stappen.

Het is niet nodig om de gehele infrastructuur in één keer volledig naar de Cloud te migreren. Starten met het neerzetten van een Cloud-omgeving naast je bestaande on-premises omgeving is een logische tussenstap. In een dergelijke Hybride Cloud kunnen beide omgevingen naadloos samenwerken.

Azure Landing Zone

Wij kunnen een basisomgeving in Azure (Azure Landing Zone) volledig volgens de richtlijnen van Microsoft voor je inrichten. Hiermee heb je snel een veilig platform in Azure om je toepassingen op te laten landen. De omgeving is zo ingericht dat deze eenvoudig op te schalen is en innovatie ondersteunt. Door bij het opzetten de juiste keuzes te maken, voorkom je dat je in een later stadium aanpassingen moet doen. Daarmee is het een fundament voor de toekomst.

Door applicaties naar de Cloud te verplaatsen verbeter je de bereikbaarheid en beschikbaarheid van die applicaties voor gebruikers. Hiermee versterk je de moderne werkplek.

Je kunt bestaande applicaties één-op-één over zetten, maar je profiteert pas van de voordelen van de Cloud-omgeving als je applicaties hierop afgestemd zijn. Door applicaties te moderniseren zorg je dat ze ook goed landen in de Cloud omgeving. Door DevOps toe te passen, creëer je een modern ontwikkelproces waarin je je applicaties eenvoudig door kunt ontwikkelen en deployen.

Cloud transformatie

Wanneer je denkt aan een IT-infrastructuur is de link met technologie snel gelegd. Toch is de technologie alleen niet genoeg om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van de Cloud.

Naast het hebben van een overkoepelende strategie is ook de bereidheid verandering te omarmen zeer belangrijk. Wanneer mensen worden vrijgespeeld van bepaalde IT-werkzaamheden is het belangrijk om die vrijgekomen tijd ook te benutten. Daarvoor is het noodzakelijk dat medewerkers weten welke andere mogelijkheden de Cloud biedt en ze moeten ervoor openstaan die nieuwe mogelijkheden ook toe te passen.

Ben je overtuigd van de mogelijkheden en voordelen van de Cloud en wil je aan de slag? Dan is het belangrijk om voordat je start een goed beeld te hebben van de bestaande situatie. Niet alleen van de technologie, maar ook van de mensen, processen en cultuur. Met onze Business Scan kunnen we je dit inzicht bieden. De uitkomst biedt een solide basis voor een roadmap op maat richting een moderne digitale organisatie.

Infrastructure as Code (IaC)

Moderne uitrol

Bij een modern IT-platform hoort ook een moderne uitrol en modern beheer. Het voordeel van een Cloud infrastructuur is, dat het programmeerbaar is met code: Infrastructure as Code (IaC).

Dat betekent een nieuw niveau van het uitrollen van software die herhaalbaar, consistent en veel sneller is. Groot voordeel, de nieuwe omgeving is hierdoor altijd identiek. Handig in geval van disaster recovery of bij het opzetten van een test-omgeving.

Door gebruik te maken van Cloud Infrastructuur, worden er niet alleen een hoop beheertaken uit handen genomen, je beschikt ook altijd over de nieuwste functies en services. Hierdoor ga je automatisch mee met ontwikkelingen van de leverancier en blijf je automatisch up-to-date. De nieuwe functionaliteiten die regelmatig beschikbaar komen, zorgen voor productiviteitsverhoging en nieuwe mogelijkheden tot innovatie.

Hoe helpen wij

Ben je overtuigd van Azure als het platform voor een moderne IT-infrastructuur, maar mis je de capaciteit of expertise om dit zelf op te zetten? Wij zijn Microsoft Solutions Partner voor Azure Infrastructure en kunnen snel een bewezen Azure infrastructuur voor je opzetten. Wil je advies over jouw situatie, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 21
   heikow@delta-n.nl
   Connect met Heiko
   invisible box
 • Blijf volledig op de hoogte

  Download ons gratis eBook!

  Ontdek hoe de Cloud zorgt voor meer innovatiekracht