NieuwsDelta-NTerugblik Techorama 2023

Met ruim 1200 bezoekers en interessante sprekers was Techorama ook dit jaar weer een geweldig evenement. Wij waren wederom als partner betrokken bij Techorama met een sessie en een stand.

Het thema was dit jaar Jungle en daar had de organisatie werk van gemaakt. De hele locatie was in Jungle stijl, met als hoogtepunt de entree naar de grote zaal. Ook de Delta-N stand was uiteraard volledig in Jungle stijl.

Techorama 2023 in beeld

Delta-Nijlpaard

We hebben heel veel bezoekers in de fotobooth op onze stand gehad om een foto te laten maken in jungle stijl. Voor onze schattige Nijlpaardjes stonden af en toe zelfs rijen bij de stand. Al met al weer vele interessante gesprekken gevoerd.

AI in de zorg

Op de 2e dag heeft Roderick Schoon ook een presentatie verzorgd over de mogelijke toepassing van AI in de zorg om de administratieve last te verlichten en daardoor de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Roderick Schoon - AI in HealthcareHow AI helps to reduce administrative workload in healthcare

In Dutch healthcare, a relatively high percentage of time is spent on administrative tasks, time that healthcare professionals would prefer to allocate to patient care. We have observed numerous AI initiatives emerging in recent months, featuring tools like ChatGPT. Is there a potential for healthcare to benefit from this new development? Is AI already capable of addressing administrative tasks in healthcare? What are the current trends, and can you identify a practical application of AI that can reduce the administrative workload? Join this session to gain insights into the challenges and learn how AI can help reduce the administrative burden in healthcare.

Bekijk hier de slides.