Terugblik Techorama 2023

Twee dagen lang inspirerende kennissessies in jungle stijl. Met ruim 1200 bezoekers was Techorama 2023 weer een groot succes. Bekijk onze terugblik.

Kwaliteit vereist dienend leiderschap

Om kwalitatief goede software te realiseren is dienend leiderschap nodig. In dit blog staan we stil bij de verschillende soorten dienend leiderschap.

Werken bij

Wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt? Met een focus op Cloud en waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis?

Data & AI

Data en AI biedt biedt oneindige mogelijkheden, of je nou bedrijfsprocessen wil stroomlijnen, klantgedrag wil voorspellen of innovatieve oplossingen wil ontwikkelen.

Corporate Recruiter

Wij zijn op zoek naar een Corporate Recruiter als een onmisbare schakel in de groei en ontwikkeling van Delta-N.

Delta-N weer in Top 10 beste werkgevers

Voor het 5e jaar op rij heeft Delta-N een mooie positie gepakt in het jaarlijkse onderzoek naar werkgevers in de ICT-markt. Dit jaar een 10e plek met een 9.22 gemiddeld.

AI in Microsoft 365

Met Copilot heeft Microsoft de komst van Artificial Intelligence naar Microsoft 365 aangekondigd. Wat kun je hiervan verwachten?

Cloud Transformatie

Het resultaat van een Cloud Transformatie is een moderne digitale organisatie die de technologische mogelijkheden optimaal benut en klaar is voor de toekomst.

Delta-N Raceway deel II

Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan! In dit deel 2 van onze blogserie, de tijdregistratie.

Download de Ultimate Guide to Azure DevOps

Om succesvol te zijn met DevOps is er meer nodig dan alleen een tool, namelijk mensen en processen. Azure DevOps is echter wel een tool die hierbij goed kan ondersteunen.

Bellen met Teams

Centraliseer alle communicatie in jouw Microsoft Teams omgeving door bellen naar externe nummers te activeren in Microsoft Teams.

Nieuw in Microsoft 365

In de eerste maanden van 2023 zijn er weer de nodige nieuwe mogelijkheden in Microsoft 365 aangekondigd, o.a. in Teams, Outlook en Planner.

Delta-N Raceway deel III

Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan! Lees in dit derde deel van onze blogserie over de startlichten.

Jhony Villegas

Erik de Beus, Cloud Consultant bij Delta-N vertelt waarom hij bij Delta-N werkt, wat hij het leukst vindt en over zijn grootste mijlpaal.

Hoe helpt de Cloud bij innovatie?

Maar liefst 75% van de voorspelde meerwaarde van de Cloud komt volgens bevindingen van McKinsey voort uit het stimuleren van innovatie.

Techorama 2022

Wij waren dit jaar als Platinum Partner betrokken bij Techorama met een sessie door Marcel Groennou, DevOps Consultant, en een stand.

Marcel Groennou

Marcel Groennou, Business Unit Manager DevOps, vertelt waarom hij voor Delta-N heeft gekozen en wat werken voor Delta-N zo leuk maakt.

Online Marketeer

Zoek jij een uitdagende functie op het gebied van marketing en communicatie? Heb jij een passie voor online marketing en affiniteit met de Cloud? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Senior Accountmanager

Ben jij vindingrijk & ondernemend? Ligt jouw kracht bij het genereren van new business & het uitbouwen van bestaande relaties? Dan ben jij de Senior Accountmanager die wij zoeken!

Jamshid Hasanzadah

Jamshid Hasanzadah, Cloud Consultant bij Delta-N vertelt waarom hij bij Delta-N werkt, wat hij het leukst vindt aan zijn baan en over zijn grootste mijlpaal.

Download de gids voor hybride werken

Of we het nu leuk vinden of niet, hybride werken is de nieuwe standaard. In dit ebook gaan we in op de succesfactoren bij de overstap naar hybride werken.

Delta-N met 11e plek in werkgevers top 50

Jaarlijks voert Computable een onderzoek uit naar de tevredenheid van ICT’ers over hun werkgevers. In dit onderzoek is Delta-N op een 11e plek geëindigd  in de werkgevers top 50 met een gemiddeld …

Support à la Carte

Support à la Carte is een uniek support-concept dat je de flexibiliteit biedt om jouw gebruikers optimaal te ondersteunen.

Business Scan

Een effectieve transformatie naar een moderne digitale organisatie vereist een goed beeld van de huidige situatie. Onze Business Scan biedt dit inzicht.

Gideon Kuijpers

Gestart als afstudeerder met een opdracht rond augmented reality en daarna in dienst gekomen als developer. Gideon vertelt zijn verhaal.

Analyse informatieveiligheid

De toename van cybercrime is reden genoeg om de dreiging serieus te nemen en van informatieveiligheid een topprioriteit te maken. Maar hoe start je?

Landelijk Consortium Patiënten Spreiding

Dankzij het dataplatform beschikt LCPS nu op ieder moment over de informatie om optimaal patiënten te kunnen spreiden zodat de zorg in Nederland overal toegankelijk blijft.

DASA DevOps Awards 2022

Fabian Biesheuvel is één van de juryleden van de prestigieuze DASA DevOps Awards. Bedoeld om jonge DevOps-professionals in het zonnetje te zetten.

Azure Landing Zone

Een Azure Landing Zone biedt een basisinrichting in de Microsoft Cloud waarmee je een veilige en duurzame omgeving hebt voor je workloads.

Home

Delta-N realiseert als Microsoft Gold partner al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie.

Landelijk Consortium Hulpmiddelen

Belangrijke rol ICT bij indrukwekkende realisatie van Landelijk Consortium Hulpmiddelen als oplossing voor nijpende tekort aan hulpmiddelen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Modern Development en/of Modern Work nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen.

Angular Developer

Als Angular Developer zit je bij Delta-N op je plek! Samen met een team van bevlogen collega’s ben je verantwoordelijk voor de architectuur en de concrete implementatie.

DeskPlanner App

Grip op de kantoorbezetting zonder administratieve rompslomp met de Delta-N DeskPlanner App voor Microsoft 365.

Dirk van Bodegraven

Dirk van Bodegraven, Accountmanager Detachering vertelt waarom hij bij Delta-N werkt, wat hij het leukst vindt en wat zijn grootste mijlpaal is.

Bij Delta-N staat de mens centraal

Delta-N investeert continu in opleiding, ontwikkeling en plezier van medewerkers. Hierdoor halen zij voor klanten het maximale uit moderne technologie.

Beheer maatwerkapplicaties

Het beheer van verouderde applicaties wordt vaak een uitdaging zodra de kennis ervan uit de organisatie verdwijnt. Wij kunnen het beheer van jou overnemen.

Start jouw eigen EK Bedrijfspoule

Met één jaar uitstel start op 11 juni dan toch het EK 2020. Maak het nog interessanter door gratis je eigen bedrijfspoule aan te maken en mee te spelen met je collega’s.

Mixed reality in Power Apps

Microsoft zet vol in op mixed reality en wij doen mee. Voor een klant ontwikkelen wij momenteel een Power App die gebruik maakt van mixed reality functionaliteit.

Intranet voor het onderwijs

Een intranet voor het onderwijs biedt medewerkers een centrale plek om eenvoudig en veilig informatie kunnen vinden, vastleggen en delen.

Microsoft 365 inspiratiesessie

Wil je meer uit Microsoft 365 halen? Dan is een inspiratiesessie de ideale kennismaking met nieuwe of nog niet gebruikte mogelijkheden.

Lead Developer

De Lead Developer die wij zoeken is een bouwer, innovator en trouble shooter en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze software op basis van Microsoft technologieën. Is deze …

Cloud Solutions Architect

Ben jij die creatieve Cloud Solutions Architect met focus op de Microsoft Stack en die voor elk complex vraagstuk een passende oplossing heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Microsoft Teams Scan

Ben je versneld overgestapt op Microsoft Teams, maar twijfel je of het wel goed en veilig ingericht is? Vraag nu een gratis Teams Scan aan.

Delta-N ICT Support

Delta-N ICT Support provides support for Microsoft’s Cloud services, such as Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 and Exchange.

Thuiswerken, hoe werkt dat?

Nu bijna iedereen verplicht thuis zit, zijn veel meer mensen aangewezen op tools als Teams om hun werk te kunnen blijven doen. Dat kan de nodige vragen opleveren.

Als (Scrum) team werken we thuis en nu?

Tijdelijk zijn onze agile coaches beschikbaar om u gratis te adviseren over hoe u meer uit uw scrum events haalt nu deze noodgedwongen remote plaatsvinden.