Hoe ‘botter’, hoe beter…

De opmars van chatbots is niet te stuiten. Gelukkig maar, want de geautomatiseerde gesprekspartner c.q. virtuele assistent heeft ons leven in korte tijd al een stuk makkelijker gemaakt. Niet alleen in …

Alex Roos

Ik ben in 2016 begonnen bij Delta-N als DevOps Consultant met de focus op mensen en processen. Met andere woorden: Agile coach/ Scrum master.

Kunstmatige Intelligentie in de tuinbouw

Binnen Microsoft Azure zijn services beschikbaar die ontwikkelaars de mogelijkheid bieden om eenvoudig kunstmatige intelligentie toe te voegen aan hun toepassingen. Een van deze coginitieve services, Vision API, is gebruikt om gewasbeschermings- …

Fokko Veegens

In 2010 ben ik bij Delta-N in dienst gekomen. Aanvankelijk als Senior Developer, maar al snel zijn wij een DevOps unit gestart.

Software Developer

Ervaren, gepassioneerde Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA). Solliciteer dan direct!

Cloud Engineer

Kent Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Sluit je aan bij ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Experts Live 2019

Op 6 juni heeft het grootste IT Community event weer plaatsgevonden. Met onze PowerApps sessie en zelfgebouwde racebaan hebben we veel bezoekers getrokken.

Delta-N Raceway

Dit is de eerste blog in een serie over de Delta-N Raceway. Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan!

ICT Support

Delta-N ICT Support levert ondersteuning op de Cloud-diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 en Exchange.

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

PowerApps

Microsoft PowerApps is een handige Office 365-app die u in staat stelt om zonder ontwikkelkennis snel en eenvoudig een zakelijke app te bouwen.

Skilled Support Engineer

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Kennissessie Bots en DevOps

Delta-N heeft bij de Haagsche Hogeschool een kennissessie verzorgd over DevOps en Chatbots. De sessie werd bijgewoond door studenten die het blok DevOps volgen, aangevuld met enkele internationale studenten die een minor …

Cloud Consultant

Kent Office 365 voor jou geen geheimen? Maak deel uit van ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde Microsoft Cloud Professionals die zich willen ontwikkelen binnen hun vakgebied.

IT dienstverlening

Met onze dienstverlening zoals implementatie, adoptie en integratie, zorgt ervoor dat u de mogelijkheden van uw ICT systemen optimaal kunt benutten.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de Modern Development en/of Modern Business nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen.

Cloud

Cloud computing stelt organisaties in staat om te voorzien in de behoeften aan meer flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing.

ICT Detachering

Behoefte aan specifieke kennis of tijdelijk extra capaciteit voor uw ICT-project? Wij zijn de specialist op het gebied van ICT detachering van Microsoft professionals.

Microsoft Partner

Microsoft partner Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie.