Lead Developer

De Lead Developer die wij zoeken is een bouwer, innovator en trouble shooter en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze software op basis van Microsoft technologieën. Is deze …

Cloud Solutions Architect

Ben jij die creatieve Cloud Solutions Architect met focus op de Microsoft Stack en die voor elk complex vraagstuk een passende oplossing heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Delta-N ICT Support

Delta-N ICT Support provides support for Microsoft’s Cloud services, such as Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 and Exchange.

Alex Roos

Ik ben in 2016 begonnen bij Delta-N als DevOps Consultant met de focus op mensen en processen. Met andere woorden: Agile coach/ Scrum master.

Fokko Veegens

In 2010 ben ik bij Delta-N in dienst gekomen. Aanvankelijk als Senior Developer, maar al snel zijn wij een DevOps unit gestart.

DevOps Consultant

Als DevOps Consultant help je onze klanten sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Software Developer

Ervaren, gepassioneerde Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA)? Solliciteer dan direct!

Cloud Engineer

Kent Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Sluit je aan bij ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Experts Live 2019

Op 6 juni heeft het grootste IT Community event weer plaatsgevonden. Met onze PowerApps sessie en zelfgebouwde racebaan hebben we veel bezoekers getrokken.

Delta-N Raceway

Dit is de eerste blog in een serie over de Delta-N Raceway. Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan!

ICT Support

Delta-N ICT Support levert ondersteuning op de Cloud-diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 en Exchange.

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Power Apps

Microsoft PowerApps is een handige Office 365-app die u in staat stelt om zonder ontwikkelkennis snel en eenvoudig een zakelijke app te bouwen.

Skilled Support Engineer

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Kennissessie Bots en DevOps

Delta-N heeft bij de Haagsche Hogeschool een kennissessie verzorgd over DevOps en Chatbots. De sessie werd bijgewoond door studenten die het blok DevOps volgen, aangevuld met enkele internationale studenten die een minor …

Cloud Consultant

Kent Office 365 voor jou geen geheimen? Maak deel uit van ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde Microsoft Cloud Professionals die zich willen ontwikkelen binnen hun vakgebied.

IT dienstverlening

Met onze dienstverlening zoals implementatie, adoptie en integratie, zorgt ervoor dat u de mogelijkheden van uw ICT systemen optimaal kunt benutten.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de Modern Development en/of Modern Business nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen.

Cloud

Cloud computing stelt organisaties in staat om te voorzien in de behoeften aan meer flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing.

ICT Detachering

Behoefte aan specifieke kennis of tijdelijk extra capaciteit voor uw ICT-project? Wij zijn de specialist op het gebied van ICT detachering van Microsoft professionals.

Microsoft Partner

Microsoft partner Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie.

DevOps Engineer

Als DevOps engineer ga je als onderdeel van ons team van DevOps Consultants en DevOps engineers onze klanten helpen sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Blog

Hier vindt je een overzicht van onze blogs op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen, Software development en DevOps.

Werken bij

Wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt? Met een focus op Cloud en waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis?

Over ons

Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie.

Referenties

Bekijk hier referenties van enkele door ons uitgevoerde projecten op het vlak van digitaal samenwerken, Office 365, Software Development en DevOps.

Technologie

Microsoft partner Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie.