Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Modern Development en/of Modern Business nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen.

DeskPlanner App

Veilig naar kantoor zonder administratieve rompslomp met de gratis Delta-N DeskPlanner App voor Microsoft 365.

Bij Delta-N staat de mens centraal

Delta-N investeert continu in opleiding, ontwikkeling en plezier van medewerkers. Hierdoor halen zij voor klanten het maximale uit moderne technologie.

Start uw eigen EK Bedrijfspoule

Met één jaar uitstel start op 11 juni dan toch het EK 2020. Maak het nog interessanter door gratis je eigen bedrijfspoule aan te maken en mee te spelen met je collega’s.

Bellen met Teams

Centraliseer alle communicatie in jouw Microsoft Teams omgeving door bellen naar externe nummers te activeren in Microsoft Teams.

Mixed reality in Power Apps

Microsoft zet vol in op mixed reality en wij doen mee. Voor een klant ontwikkelen wij momenteel een Power App die gebruik maakt van mixed reality functionaliteit.

Landelijk Consortium Hulpmiddelen

Belangrijke rol ICT bij indrukwekkende realisatie van Landelijk Consortium Hulpmiddelen als oplossing voor nijpende tekort aan hulpmiddelen.

Intranet voor het onderwijs

Een intranet voor het onderwijs biedt medewerkers een centrale plek om eenvoudig en veilig informatie kunnen vinden, vastleggen en delen.

Lead Developer

De Lead Developer die wij zoeken is een bouwer, innovator en trouble shooter en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze software op basis van Microsoft technologieën. Is deze …

Cloud Solutions Architect

Ben jij die creatieve Cloud Solutions Architect met focus op de Microsoft Stack en die voor elk complex vraagstuk een passende oplossing heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Microsoft Teams Scan

Versneld gestart met Teams? Vraag nu de gratis Teams Scan aan, zodat je weet of jouw omgeving veilig en future proof is.

Delta-N ICT Support

Delta-N ICT Support provides support for Microsoft’s Cloud services, such as Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 and Exchange.

Thuiswerken, hoe werkt dat?

Nu bijna iedereen verplicht thuis zit, zijn veel meer mensen aangewezen op tools als Teams om hun werk te kunnen blijven doen. Dat kan de nodige vragen opleveren.

Als (Scrum) team werken we thuis en nu?

Tijdelijk zijn onze agile coaches beschikbaar om u gratis te adviseren over hoe u meer uit uw scrum events haalt nu deze noodgedwongen remote plaatsvinden.

Hackathon geslaagd!

Tijdens een 20-urige hackathon is er afgelopen weekend een roosterplatform ontwikkeld voor de Hartige Samaritaan.

Roderick Schoon, 20 jaar Delta-N

Mijn naam is Roderick Schoon en ik werk al 20 jaar bij Delta-N. Als Directeur Delivery zorg ik voor het in goede banen leiden van de grote projecten.

Kim ten Brink

Ik heb voor Delta-N gekozen omdat het bedrijf op mij een energieke en dynamische indruk maakte.

Marcel Blokland

Toen ik in 1999 begon, bestond Delta-N slechts uit een handjevol medewerkers. Sindsdien is Delta-N flink gegroeid en ben ik meegegroeid.

Alex Roos

Ik ben in 2016 begonnen bij Delta-N als DevOps Consultant met de focus op mensen en processen. Met andere woorden: Agile coach/ Scrum master.

Fokko Veegens

In 2010 ben ik bij Delta-N in dienst gekomen. Aanvankelijk als Senior Developer, maar al snel zijn wij een DevOps unit gestart.

DevOps Consultant

Als DevOps Consultant help je onze klanten sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Software Developer

Ervaren, gepassioneerde Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA)? Solliciteer dan direct!

Cloud Engineer

Kent Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Sluit je aan bij ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Kosten beheren in Azure

Door alle self-service en self-provision mogelijkheden die Azure biedt is er een risico dat de kosten oplopen. Gelukkig biedt Azure een

Experts Live 2019

Op 6 juni heeft het grootste IT Community event weer plaatsgevonden. Met onze PowerApps sessie en zelfgebouwde racebaan hebben we veel bezoekers getrokken.

Delta-N Raceway

Dit is de eerste blog in een serie over de Delta-N Raceway. Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan!

Cloud Support

Delta-N ICT Support levert ondersteuning op de Cloud-diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 en Exchange.

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Power Apps

Microsoft PowerApps is een handige Office 365-app die je in staat stelt om zonder ontwikkelkennis snel en eenvoudig een zakelijke app te bouwen.

Support à la Carte

Support à la Carte is een uniek support-concept dat je de flexibiliteit biedt om jouw gebruikers optimaal te ondersteunen.

Erik de Beus

Erik de Beus, Cloud Consultant bij Delta-N vertelt waarom hij bij Delta-N werkt, wat hij het leukst vindt en over zijn grootste mijlpaal.

Rechten op Group connected Team Sites

Alles wat je rondom samenwerken doet in Office 365 wordt gekoppeld aan een Office 365 Group. Dit heeft voordelen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee.

Windows Virtual Desktop

Met Windows Virtual Desktop (WVD) kun je een virtuele desktopervaring en externe applicaties leveren aan uw eindgebruikers.

Gasttoegang in Microsoft Teams

Gasttoegang in Microsoft Teams is een krachtige functie, maar het is belangrijk hier goed over na te denken. Sinds 8 februari 2021 staat het standaard aan.

Delta-N lanceert GAP-APP

Belangrijke GLOBALG.A.P.-certificering voor sierteeltbedrijven binnen handbereik dankzij mobiele app. De GAP-APP is nu beschikbaar.

Skilled Support Engineer

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Kennissessie Bots en DevOps

Delta-N heeft bij de Haagsche Hogeschool een kennissessie verzorgd over DevOps en Chatbots. De sessie werd bijgewoond door studenten die het blok DevOps volgen, aangevuld met enkele internationale studenten die een minor …

Adoptie en training

Om een succes te maken van de implementatie van een nieuw systeem, is voldoende aandacht voor adoptie cruciaal.

Cloud Consultant

Kent Office 365 voor jou geen geheimen? Maak deel uit van ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Onze medewerkers

Om u kennis te laten maken met de mensen achter Delta-N, stellen een aantal van de ruim 60 medewerkers zich hieronder aan u voor.