EK poule voor bedrijven

De Delta-N Voetbalpoule is weer beschikbaar. Start nu je eigen EK bedrijfspoule en speel tegen je collega’s.

Modern Nerdplace Meetup

Op woensdag 29 mei is de Modern Nerdplace meetup te gast bij Delta-N. Modern Nerdplace is dé user group voor IT-liefhebbers en MSP’s.

Experts Live Netherlands 2024

Experts Live 2024 is met 1750 deelnemers helemaal uitverkocht! Heb jij een kaart bemachtigd voor het grootste Microsoft IT community event van de Benelux?

Global DevOps Experience

Zaterdag 15 juni is Delta-N gastheer van de Global DevOps Experience. Een wereldwijd DevOps evenement rond Azure en GitHub.

Data Analist

Als data-analist ben je verantwoordelijk voor het identificeren van datasets uit diverse bronsystemen en het datawarehouse. Je speelt een cruciale rol bij het opzetten van dashboards en rapportages. Je werkt nauw samen …

Werkplekbeheerder

Als Werkplekbeheerder biedt je ondersteuning aan gebruikers bij hardware- en softwareproblemen, beheert en onderhoudt je werkstations, laptops, printers en randapparatuur, en zorg je voor het beheer van gebruikersaccounts en toegangsrechten. Daarnaast schakel …

CISO as a Service

CISO as a Service is dé oplossing als je je bedrijfsinformatie adequaat wil beschermen, maar een eigen CISO niet haalbaar is.

Security Awareness Program

Security awareness is cruciaal om je te wapenen tegen cybercrime. Medewerkers moeten zich bewust zijn van dreigingen en weten hoe veilig te handelen.

Cybersecurity Simulatie

De manier om je voor te bereiden op een cyberaanval is het uitvoeren van een Cybersecurity simulatie, zoals onze Tabletop Oefening.

Microsoft Security NL meetup

Verbreed je kennis in Microsoft’s Security technologie tijdens de meetup op 17 december 2024, gehost bij Delta-N. Meld je aan en doe mee!

Front-End Developer

“De front-end is de plek waar “the magic happens”. Door jouw bevlogenheid houd je ervan om te werken aan bijzondere, niet alledaagse oplossingen. Je werkt graag met de nieuwste technieken en gaat …

Artificial Intelligence Oplossingen

Wij helpen je met krachtige, op maat gemaakte AI-oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie,

Data Scientist / AI Engineer

We zijn op zoek naar een ervaren Data Scientist / AI Engineer die ons Data & AI team komt versterken!

Scrum waarden voor stakeholders: Focus

In dit blog de scrum waarde Focus en hoe stakeholders deze toe kunnen passen en meer waarde hebben voor de organisatie en het Scrum team en daarmee voor zichzelf.

Data & AI Accelerator

Data & AI Accelerator: strategische begeleiding voor moderne digitale organisaties die meer wil bereiken met behulp van data en AI technologie.

Terugblik Techorama 2023

Twee dagen lang inspirerende kennissessies in jungle stijl. Met ruim 1200 bezoekers was Techorama 2023 weer een groot succes. Bekijk onze terugblik.

Kwaliteit vereist dienend leiderschap

Om kwalitatief goede software te realiseren is dienend leiderschap nodig. In dit blog staan we stil bij de verschillende soorten dienend leiderschap.

Werken bij

Wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt? Met een focus op Cloud en waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis?

Techorama 2024

Techorama is terug! Dit succesvolle technologie evenement met interessante sprekers vindt op 8 en 9 oktober plaats in Kinepolis in Utrecht.

Data & AI

Data en AI biedt biedt oneindige mogelijkheden, of je nou bedrijfsprocessen wil stroomlijnen, klantgedrag wil voorspellen of innovatieve oplossingen wil ontwikkelen.

Delta-N weer in Top 10 beste werkgevers

Voor het 5e jaar op rij heeft Delta-N een mooie positie gepakt in het jaarlijkse onderzoek naar werkgevers in de ICT-markt. Dit jaar een 10e plek met een 9.22 gemiddeld.

AI in Microsoft 365

Met Copilot heeft Microsoft de komst van Artificial Intelligence naar Microsoft 365 aangekondigd. Wat kun je hiervan verwachten?

Cloud Transformatie

Het resultaat van een Cloud Transformatie is een moderne digitale organisatie die de technologische mogelijkheden optimaal benut en klaar is voor de toekomst.

Microsoft 365 Copilot

CoPilot is jouw persoonlijk AI-assistent binnen Microsoft 365. Het geeft een boost aan je creativiteit en productiviteit en maakt je werk leuker.

Microsoft Azure

Delta-N heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie en hosting van applicaties en infrastructuur op Microsoft Azure.

Delta-N Raceway deel II

Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan! In dit deel 2 van onze blogserie, de tijdregistratie.

Download de Ultimate Guide to Azure DevOps

Om succesvol te zijn met DevOps is er meer nodig dan alleen een tool, namelijk mensen en processen. Azure DevOps is echter wel een tool die hierbij goed kan ondersteunen.

Bellen met Teams

Centraliseer alle communicatie in jouw Microsoft Teams omgeving door bellen naar externe nummers te activeren in Microsoft Teams.

Delta-N Raceway deel III

Wij bouwen met een stel enthousiaste medewerkers aan een eigen racebaan! Lees in dit derde deel van onze blogserie over de startlichten.

Hoe helpt de Cloud bij innovatie?

Maar liefst 75% van de voorspelde meerwaarde van de Cloud komt volgens bevindingen van McKinsey voort uit het stimuleren van innovatie.

Marcel Groennou

Marcel Groennou, Business Unit Manager DevOps, vertelt waarom hij voor Delta-N heeft gekozen en wat werken voor Delta-N zo leuk maakt.

Jamshid Hasanzadah

Jamshid Hasanzadah, Cloud Consultant bij Delta-N vertelt waarom hij bij Delta-N werkt, wat hij het leukst vindt aan zijn baan en over zijn grootste mijlpaal.

Download de gids voor hybride werken

Of we het nu leuk vinden of niet, hybride werken is de nieuwe standaard. In dit ebook gaan we in op de succesfactoren bij de overstap naar hybride werken.

Support à la Carte

Support à la Carte is een uniek support-concept dat je de flexibiliteit biedt om jouw gebruikers optimaal te ondersteunen.

Business Scan

Een effectieve transformatie naar een moderne digitale organisatie vereist een goed beeld van de huidige situatie. Onze Business Scan biedt dit inzicht.

Gideon Kuijpers

Gestart als afstudeerder met een opdracht rond augmented reality en daarna in dienst gekomen als developer. Gideon vertelt zijn verhaal.

Analyse informatieveiligheid

De toename van cybercrime is reden genoeg om de dreiging serieus te nemen en van informatieveiligheid een topprioriteit te maken. Maar hoe start je?

Azure Landing Zone

Een Azure Landing Zone biedt een basisinrichting in de Microsoft Cloud waarmee je een veilige en duurzame omgeving hebt voor je workloads.

Home

Delta-N realiseert als Microsoft Gold partner al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie.

Landelijk Consortium Hulpmiddelen

Belangrijke rol ICT bij indrukwekkende realisatie van Landelijk Consortium Hulpmiddelen als oplossing voor nijpende tekort aan hulpmiddelen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Modern Development en/of Modern Work nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen.

Angular Developer

Als Angular Developer zit je bij Delta-N op je plek! Samen met een team van bevlogen collega’s ben je verantwoordelijk voor de architectuur en de concrete implementatie.

DeskPlanner App

Grip op de kantoorbezetting zonder administratieve rompslomp met de Delta-N DeskPlanner App voor Microsoft 365.

Dirk van Bodegraven

Dirk van Bodegraven, Accountmanager Detachering vertelt waarom hij bij Delta-N werkt, wat hij het leukst vindt en wat zijn grootste mijlpaal is.

Online DevOps Meting

Een Online DevOps Meting geeft je objectief inzicht in de sterke kanten en verbeterpunten van je software ontwikkelproces. Het biedt je de handvatten om gericht te verbeteren.

Bij Delta-N staat de mens centraal

Delta-N investeert continu in opleiding, ontwikkeling en plezier van medewerkers. Hierdoor halen zij voor klanten het maximale uit moderne technologie.

Beheer maatwerkapplicaties

Het beheer van verouderde applicaties wordt vaak een uitdaging zodra de kennis ervan uit de organisatie verdwijnt. Wij kunnen het beheer van jou overnemen.

Mixed reality in Power Apps

Microsoft zet vol in op mixed reality en wij doen mee. Voor een klant ontwikkelen wij momenteel een Power App die gebruik maakt van mixed reality functionaliteit.

Intranet voor het onderwijs

Een intranet voor het onderwijs biedt medewerkers een centrale plek om eenvoudig en veilig informatie kunnen vinden, vastleggen en delen.

Microsoft 365 inspiratiesessie

Wil je meer uit Microsoft 365 halen? Dan is een inspiratiesessie de ideale kennismaking met nieuwe of nog niet gebruikte mogelijkheden.

Microsoft Teams Scan

Ben je versneld overgestapt op Microsoft Teams, maar twijfel je of het wel goed en veilig ingericht is? Vraag nu een Teams Scan aan.

Delta-N ICT Support

Delta-N ICT Support provides support for Microsoft’s Cloud services, such as Microsoft 365, Office 365, SharePoint, Teams, Windows 10 and Exchange.

Als (Scrum) team werken we thuis en nu?

Tijdelijk zijn onze agile coaches beschikbaar om u gratis te adviseren over hoe u meer uit uw scrum events haalt nu deze noodgedwongen remote plaatsvinden.

Roderick Schoon, 20 jaar Delta-N

Mijn naam is Roderick Schoon en ik werk al 20 jaar bij Delta-N. Als Directeur Delivery zorg ik voor het in goede banen leiden van de grote projecten.