NieuwsDevOpsTeamspeler Joost versterkt Delta-N als DevOps Consultant

Teamspeler Joost versterkt als DevOps Consultant het team van Delta-NMijn naam is Joost Voskuil. Op 1 februari ben ik bij Delta-N gestart als DevOps Consultant. Ik ben getrouwd en woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond, maar formule 1 en ruimtevaarttechnologie zijn ook onderwerpen die ik graag volg.

Specialisatie als DevOps Consultant

Na mijn afstuderen ben ik per toeval het testvak ingerold. Jarenlang ben ik daar in actief geweest. Tijdens die jaren  heb ik ontzettend veel van softwareontwikkeling geleerd op het gebied van verschillende marksegmenten. Ik ben begonnen in de waterval dagen (het ontwerpen, bouwen en vervolgens testen van de omgeving). Uiteindelijk ging ik later richting Continuous Delivery & DevOps.

Ook vond ik het belangrijk om mezelf te specialiseren. Een aantal jaar geleden heb ik mij gespecialiseerd in DevOps. De laatste twee jaar heb ik veel gedaan rondom de inrichting, configuratie en beheer van Azure DevOps binnen diverse IT4IT teams. Hierbij ligt mijn focus op snelle feedback, daarbij is het belangrijk of wij op de juiste manier het juiste product voor onze klant creëren. Een groot gedeelte wordt bereikt door testautomatisering, maar een combinatie van goede samenwerking in het team is ook van belang, net als het inzetten van de juiste techniek en een geoptimaliseerd proces.

Door mijn takenpakket beweeg ik mij dagelijks in het midden tussen coach en engineer. Dit is ook wat ik leuk vind om te doen. Ik haal energie uit het beter maken van een team. Mijn doel is om elke dag het team een beetje leuker maken en sneller te laten functioneren.

Techniek en Samenwerken

Bij Delta-N heb ik een werkgever gevonden waarbij er een mooie combinatie is: een sterke technische achterban, focus op Microsoft technologie zoals Azure & Azure DevOps en veel aandacht op het gebied van processen en samenwerking. Binnen onze DevOps unit zie een krachtig team die elkaar versterkt in competenties. Ik ben blij dat ik dit team als DevOps Consultant mag versterken.

Kom jij ons versterken?

Heb jij net als Joost ook een hart voor IT, processen en samenwerking? Of ben jij wellicht van andere markten thuis? Misschien hebben wij bij Delta-N wel een mooie plek voor jou. Neem een kijkje bij onze vacatures. Wie weet tot snel!