DevelopmentDrie verbeteringen koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps

De TOPdesk en Azure DevOps Koppeling blijft groeien als product. Dus de afgelopen tijd hebben we weer een aantal zaken kunnen optimaliseren. Daarom geven wij een kleine update over de drie verbeteringen binnen de koppeling tussen TOPdesk en Azure DevOps.

1. Exporteren van afbeeldingen

Een van de drie verbeteringen voor de koppeling tussen TOPdesk & Azure DevOps is het exporteren van afbeeldingen. In een incident of wijzigingsverzoek is het soms van belang afbeeldingen toe te voegen, vaak wordt dit gedaan in het verzoek of actieveld van een ticket in TOPdesk. Dit is ter verduidelijking van het verzoek.

Eerst werd in onze koppeling de teksten één-op-één overgezet naar Azure DevOps. De afbeelding moest je nog handmatig kopiëren en plakken. Echter in de meest recente release van de koppeling is het mogelijk om de afbeeldingen mee te exporteren in de verzoek- of actievelden. Deze oplossing is bi-directioneel. Daarbij worden de gangbare afbeeldingsformaten ondersteunt, hierbij kan je denken aan .PNG en .JPG.

2. Tag een collega vanuit TOPdesk in Azure DevOps

Verder hebben we het mogelijk gemaakt om de communicatielijnen tussen de servicedesk en de developers korter te maken.

In de meeste recente release is het namelijk mogelijk om een gebruiker in Azure DevOps taggen. Dit kan vanuit het actieveld in een ticket.

Nu kan je vanuit TOPdesk direct, in Azure DevOps, een collega taggen. Zo wordt het een stuk makkelijker om input te vragen aan een van jouw collega's.

Drie verbeteringen Koppeling TOPdesk Azura

3. Verbetering foutafhandeling

De laatste van de drie verbeteringen in TOPdesk & Azure is gefocust op de foutafhandeling.

Om het beheer van de koppeling te vereenvoudigen hebben we in deze release de foutmeldingen duidelijker omschreven.

Verder hebben we diverse knowledge base items toegevoegd aan ons support portaal. Dit is te volgen dankzij een eenvoudig stappenplannen. Hierdoor wordt het makkelijker om een probleem snel op te lossen.

Geïnteresseerd in de koppeling?

Heb je vragen over deze verbeteringen of maak je er nog geen gebruik van? Schroom niet en stuur ons een mailtje via info@delta-n.nl en wie weet kunnen wij elkaar helpen.

  • Wil jij ook dagelijks Mederne Applicaties bouwen? Bekijk vacatures!