EvenementenDevOpsWebinar Nieuw in Azure DevOps

Webinar Nieuw in Azure DevOps

Er komen continu nieuwe features bij in Azure DevOps Services. Grote en kleine aanpassingen die vaak handig zijn, maar soms verstopt zitten. Om het voor jou makkelijker te maken de nieuwe features te ontdekken en te gaan gebruiken, organiseren we vier keer per jaar het 'Nieuw in Azure DevOps'-webinar. In dit webinar geven we ieder kwartaal een overzicht van de nieuw toegevoegde features. Tevens gaan we steeds kort in op belangrijke ontwikkelingen binnen GitHub

Meld je aan via het formulier onderaan de pagina.

De agenda

Er zijn in Q3 weer vele nieuwe mogelijkheden bijgekomen in Azure DevOps die we je tijdens het webinar van 15 september hebben kunnen laten zien. Er waren vooral veel updates te melden binnen Azure Pipelines, maar we hebben ook enkele algemene verbeteringen en nieuws over o.a. Azure Boards, Repos & Artifacts getoond. De onderwerpen van 17 november worden in de week voor het webinar bekend gemaakt.

Schrijf je via het formulier onderaan de pagina in voor het 'Nieuw in Azure DevOp-webinar' van 17 november en/of kijk hieronder de editie van september terug.

Recente webinars terugkijken

Onze webinars worden altijd opgenomen. Hiernaast kun je de editie van 15 september 2023 terugkijken.

Op deze pagina kun je meer recente edities terugkijken: Nieuw in Azure DevOps.

Webinar Azure DevOpsWebinar Nieuw in Azure DevOps

Wanneer: vrijdag 17 november, 11:00 - 11.30 uur
Doelgroep: Development Managers, Team leads, (Senior) developers, IT managers etc.
Kosten: gratis

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. Je ontvangt dan automatisch een deelname-link.

Aanmelden Azure DevOps webinar

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken