EvenementenDevOpsWebinar Nieuw in Azure DevOps

Sinds het begin van dit jaar is er al weer veel veranderd en verbeterd aan Azure DevOps Services. Grote en kleine aanpassingen die handig zijn, maar soms verstopt zitten.

In het webinar op 11 december laten we een overzicht zien van de nieuwe features die in het 4e kwartaal aan Azure DevOps zijn toegevoegd. We kunnen niet alles behandelen, maar we focussen op de voor het ontwikkelteam belangrijkste features. De exacte onderwerpen worden vlak voor het webinar bekend gemaakt.

We geven ieder kwartaal een update van de nieuwste features in Azure DevOps. Kijk hier de sessie van juni terug: https://youtu.be/jLzmh3eCug0

Webinar Azure DevOpsWebinar Nieuw in Azure DevOps

Wat: Webinar
Wanneer: vrijdag 11 december, 10:00 uur
Doelgroep: Development Managers, Team leads, Developers, IT managers etc.
Kosten: gratis

U kunt zich in het formulier hieronder aanmelden voor dit webinar. U ontvangt dan automatisch een deelname-link. Hebt u vragen, neem dan contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Aanmelden Azure DevOps webinar 11 december

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken