Team Foundation Server

Team Foundation Server

Microsoft Visual Studio Team Foundation Server is het samenwerkingsplatform wat de basis vormt van Microsoft’s Application Lifecycle Management (ALM) oplossing met state-of-the-art versiebeheer, work item tracking, uitgebreide rapportages & dashboards en automated builds. Door verregaande integratie met de Visual Studio ontwikkeltools helpt Microsoft Visual Studio Team Foundation Server organisaties effectiever te communiceren en samen te werken in het proces van ontwerpen, bouwen, testen en uitrollen van software - wat uiteindelijk leidt tot verhoogde productiviteit en team output, verbeterde kwaliteit en meer inzicht in de application lifecycle.

De voordelen van Team Foundation Server

De voordelen van TFS liggen op 4 vlakken:
- Verbetering productiviteit
- Verbetering beheersbaarheid
- verbetering kwaliteit
- Verbetering onderhoudbaarheid

Team Foundation Server in de Cloud

Microsft biedt ook een Cloudoplossing voor Application Lifecycle Management: Visual Studio Online. Visual Studio Online (VSO) is kortgezegd een Team Foundation Server in de Cloud. Voorheen heette het dan ook Team Foundation Service. VSO stelt u in staat om uw volledige ontwikkelstraat naar de Cloud te brengen. Zonder dat u ook maar één server hoeft te installeren of configureren kunt u binnen enkele minuten al aan de slag met Visual Studio Online. Naast de krachtige features, zoals versiebeheer, het plannen en traceren van projecten en het samenwerken met teamleden, kunt u uw ontwikkelomgeving altijd en overal benaderen. Visual Studio Online helpt u om de ontwikkeling van software te versnellen en betere software af te leveren. Lees meer over Visual Studio Online.

Team Foundation Server implementatiemodules

Speciaal voor TFS heeft Delta-N modules ontwikkeld die verschillende aandachtsgebieden behandelen waardoor een implementatie van TFS efficienter en effectiever verloopt. Zo kunt u optimaal de voordelen van TFS benutten. Hieronder het overzicht van onze modules:
1. Architecture module
2. Bug Tracking module
3. Database Development en Management module
4. Development Productivity module
5. Improving Software Quality module
6. Managing Deployment module
7. Optimizing use of Version Control module
8. Product Management module
9. Project Management module
10. Requirements Management module
11. Scrum Compliance module
12. Testing Productivity module

Meer informatie over Team Foundation Server

Wilt u meer weten over Team Foundation Server, de aanschaf van licenties of heeft u ondersteuning nodig bij een upgrade of migratie? Vraag dan hiernaast meer informatie aan of neem contact op met Roy Driessen.

Over Delta-N

​Delta-N levert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Als Microsoft Certified Partner gaan we op zoek naar innovatieve toepassingen die grenzen doorbreken.

Stay connected

Neem contact op

Laan van Waalhaven 450
2497 GR Den Haag (Zuid-Holland)

T: 085 - 487 52 00
E: info@delta-n.nl
KVK Haaglanden: 27170474
Meer contact informatie