NieuwsVan Skype for Business naar een succesvolle inzet van Microsoft Teams

Van Skype voor bedrijven naar een succesvolle inzet van Microsoft TeamsMicrosoft heeft aangekondigd de ondersteuning op Skype for Business Online in 2021 te beëindigen. Dat betekent dat alle organisaties die nog met Skype for Business werken op termijn de overstap naar Teams zullen moeten maken. Met Teams krijgt de gebruiker er echter een aantal nieuwe mogelijkheden bij. Om de ingebruikname van Teams tot een succes te maken is er daarom de nodige aandacht voor governance en adoptie nodig. Hoe stel je Teams in en hoe houd je grip op de omgeving. Hoe ga je bijvoorbeeld om met die instellingen. Mag iedereen een Teams of channel aanmaken?

Tijdens een webinar zijn we ingegaan op bovenstaande vragen. De nadruk ligt hierbij op het uitrollen van Microsoft Teams en hoe je hierbij rekening houdt met adoptie en de verschillende governance opties.

Hieronder kunt u de slides terugkijken. Wilt u het webinar in zijn geheel terugkijken? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en u hebt direct toegang tot de opname.

 

Bekijk het webinar

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk direct de opname van het Van Skype voor bedrijven naar Teams-webinar.

 

Webinar Van Skype voor Bedrijven naar Teams terugkijken