NieuwsCloud SolutionsStapsgewijs naar een moderne werkplek

Stapsgewijs naar een moderne werkplekAls organisatie wilt je je medewerkers faciliteren met een werkomgeving waarin zij veilig en efficiënt kunnen (samen) werken. Dat zij altijd en vanaf elke locatie bij hun applicaties en bestanden moeten kunnen is daarbij bijna vanzelfsprekend. Daardoor hebben we het al snel over een cloud werkplek.

Maar wat komt er nu precies kijken bij de stap van je huidige IT-omgeving naar een moderne cloud werkplek?

Wat de slimste route is voor jouw organisatie, is uiteraard sterk afhankelijk van de huidige situatie en je ambitie. Er zijn echter wel een aantal standaard stappen te benoemen op de route naar een moderne werkplek. Niet iedere stap is voor iedere organisatie noodzakelijk en de volgorde en het tempo staan niet vast.

Roadmap naar de moderne werkplek

Tijdens een webinar zijn we ingegaan op de stappen op de route naar een moderne werkplek op basis van Microsoft 365. Dit draait niet alleen om techniek, maar ook zaken als beheer, governance en adoptie komen hierbij om de hoek kijken.

Hieronder kun je slides terugkijken. Wil je het webinar in zijn geheel terugkijken? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en je hebt direct toegang tot de opname.

Bekijk het webinar

Vul hieronder je gegevens in en bekijk direct de opname van het webinar Stapsgewijs naar een moderne werkplek.

Webinar 'Stapsgewijs naar een moderne werkplek' terugkijken