Versterk ons team
Versterk ons team
Roer
Sta aan het roer van je carrière.
Unieke kwaliteiten
Waar jouw unieke kwaliteiten waarde toevoegen.
Regie
Herken een kans, grijp hem en neem de regie.
Delen
Het gaat niet alleen om wat je weet, het gaat ook om wat je deelt.
Doe-kracht
De Delta-N “doe-kracht”
previous arrow
next arrow

Werken bij Delta-N

Wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt? Met een focus op Cloud. Een organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring? En waar je jezelf kunt zijn en je kunt ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan ben je bij ons op je plek.

Plek 5 in ICT werkgevers top 505Hoe Delta-N gewaardeerd wordt als werkgever is ook terug te zien aan onze mooie 5e plek in de ICT-werkgevers top 50 in de Computable Career Guide met een gemiddeld eindcijfer van 9,15!

Onze vacatures

Data Analist

Als data-analist ben je verantwoordelijk voor het identificeren van datasets uit diverse bronsystemen en het datawarehouse. Je speelt een cruciale rol bij het opzetten van dashboards en rapportages. Je werkt nauw samen …

Werkplekbeheerder

Als Werkplekbeheerder biedt je ondersteuning aan gebruikers bij hardware- en softwareproblemen, beheert en onderhoudt je werkstations, laptops, printers en randapparatuur, en zorg je voor het beheer van gebruikersaccounts en toegangsrechten. Daarnaast schakel …

Security Consultant

Als Security Consultant bij Delta-N speel je een cruciale rol bij het beschermen van organisaties tegen digitale bedreigingen en het waarborgen van hun informatieveiligheid.

Platform Engineer – ENG

Delta-N is growing! To support this development, we are seeking an experienced: Platform Engineer!🚀

Platform Engineer

We zijn op zoek naar een Platform Engineer die ons team komt versterken!

Senior Data Consultant

Als Senior Data Consultant ben je de schakel tussen businessvraagstukken en data- -oplossingen. Je werkt nauw samen met onze klanten om hun behoeften te analyseren, te adviseren, en op maat gemaakte oplossingen …

Front-End Developer

“De front-end is de plek waar “the magic happens”. Door jouw bevlogenheid houd je ervan om te werken aan bijzondere, niet alledaagse oplossingen. Je werkt graag met de nieuwste technieken en gaat …

Data Scientist / AI Engineer

We zijn op zoek naar een ervaren Data Scientist / AI Engineer die ons Data & AI team komt versterken!

Angular Developer

Als Angular Developer zit je bij Delta-N op je plek! Samen met een team van bevlogen collega’s ben je verantwoordelijk voor de architectuur en de concrete implementatie.

DevOps Consultant

Als DevOps Consultant help je onze klanten sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Software Developer

Ervaren, gepassioneerde Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA)? Solliciteer dan direct!

Onze medewerkers

Een bedrijf bestaat uit mensen. Als je zaken doet met een bedrijf en zeker ook als je overweegt te solliciteren is het belangrijk om wat meer over de medewerkers te weten. Om je kennis te laten maken met de mensen achter Delta-N, stellen een aantal van de ruim 60 medewerkers zich hieronder aan je voor.

Blijf volledig op de hoogte