Jhony Villegas

Software Developer

Daarom Delta-N

Ik kwam in contact met Delta-N door het DevOps-blok dat wordt gegeven op de Haagse Hogeschool. Bij Delta-N heb ik mijn afstudeeropdracht mogen doen, waarbij ik de Voetbalpoule heb ontworpen voor het afgelopen EK voetbal en het huidige WK.

Ik heb gelijk vanaf het begin gevoeld dat ik hier op mijn plek zat. Delta-N is niet een groot bedrijf, maar er wordt erg gekeken naar de persoon zelf. Er wordt gekeken naar wat je leuk vindt, wat vind je belangrijk in je werk en wat je wil bereiken. Ook ben ik goed begeleid tijdens mijn afstudeerstage en was het voor mij daardoor duidelijk dat ik hier graag wilde blijven werken.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Ik denk dat het voor de meeste developers geldt, maar dat is ‘dingen’ creëren. Je ziet dat jouw creatie waarde toevoegt aan een organisatie en het is altijd leuk om te horen dat hierdoor bijvoorbeeld processen soepeler zijn gaan lopen.

Tijdens de corona periode waren we allemaal remote aan het werk. Ik heb toen gevraagd of ik remote in Colombia mocht werken, omdat ik daar nog veel familie heb wonen. Er zijn goede afspraken gemaakt over werktijden, omdat er 7 uur tijdsverschil is.

Uiteindelijke is het een periode geworden waar ik heel tevreden op terugkijk. Ik kon meer tijd met mijn familie besteden, maar kon ook mijn werkzaamheden voor Delta-N voortzetten.

 

Jhony Villegas Colombia

Mijn mooiste mijlpaal

Mag ik er 3 kiezen? Voor een grote klant heb ik een scanner app ontworpen, waardoor het inventarisatieproces is geoptimaliseerd. Dit heeft de klant ontzettend veel tijd bespaard en heeft ervoor gezorgd dat medewerkers efficiënter en foutloos het inventarisatieproces kunnen uitvoeren.

De tweede applicatie waar ik ontzettend trots op ben, is een systeem waarbij weggebruikers realtime inzage krijgen in de dienstverlening van onze klant wanneer zij bijvoorbeeld pech hebben gehad langs de weg. Hierdoor is de interactie met hun klanten verbeterd en kunnen zij opdrachtgevers beter en actueler informeren.

De laatste is de Voetbalpoule die ik tijdens mijn afstudeerstage heb ontworpen. Het is een full-stack applicatie. Het heeft veel componenten die Delta-N als service aanbiedt, waardoor het gelijk een mooie showcase is. Tijdens het EK vorig jaar hadden we een mooi aantal deelnemers en kregen leuke reacties. Dit keer is het WK aan de beurt en zijn er inmiddels meer dan 100 bedrijven die zich hebben aangemeld.

 

jhony villegas - colombia

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte