Joyce van den Berg

HR Consultant

Daarom Delta-N

Vanaf het moment dat ik de drempel in 2016 overstapte heb ik mij welkom gevoeld binnen Delta-N. De organisatie is groot genoeg om professioneel te zijn, maar klein genoeg om elkaar echt te leren kennen. Wat ik bijzonder vind aan Delta-N, is dat je de ruimte krijgt om mee te denken. Ook over zaken die buiten je functie liggen. Binnen Delta-N streven wij er naar om elke dag een beetje beter te worden. Dat verbindt ons.

Daarom Delta-N
Leuk bij Delta-N

Het leukste aan mijn baan vind ik…

Vanuit mijn rol als HR Consultant is er veel ruimte om mee te denken over hoe wij als HR afdeling het werken bij onze organisatie nog leuker kunnen maken. Ik vind het mooi om een bijdrage te leveren aan een organisatie die continu in beweging is en zelf mee te groeien in dat proces.

Mijn mooiste mijlpaal

Bij een mijlpaal denk ik aan een gebeurtenis die je leven op zijn kop zet. Dan staat de geboorte van mijn twee kids natuurlijk met stip op 1. Maar zakelijk gezien zet ik liever in op een continu stijgende lijn. Elke dag een beetje beter worden, leren van je fouten en van elkaar, samen tegenslag overwinnen en successen vieren. Als ik kan bijdragen aan het creëren van een klimaat waarin in dit kan, dan ga ik fluitend naar huis.

Mijlpaal

Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Blijf volledig op de hoogte