Versterk ons team
Het gaat niet alleen om wat je weet, het gaat ook om wat je deelt.
Waar jouw unieke kwaliteiten waarde toevoegen.
Sta aan het roer van je carrière.
Herken een kans, grijp hem en neem de regie.
De Delta-N “doe-kracht”
previous arrow
next arrow
Slider

Werken bij Delta-N DevOps

Wil jij deel uitmaken van ons team dat zich volledig richt op DevOps. Wij helpen klanten bij alle mogelijke facetten van de voortbrengen van een softwareproduct, van idee tot implementatie/uitrol. In een organisatie die voorop loopt en waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring.

Uitgelichte vacatures

(Jr) Support Engineer

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Stagiair Online Marketing

Ben jij de student Marketing op zoek naar een meeloopstage Online Marketing? Weet jij als geen ander op creatieve wijze de boodschap van Delta-N naar de buitenwereld te brengen? Dan zoeken wij …

Cloud Consultant

Beschik jij ook over ‘Doekracht’? Als onderdeel van ons succesvolle Cloud Solutions team werk je samen aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Support Engineer

Samen met ervaren collega’s word jij verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van meerdere (grote) cloud omgevingen bij onze klanten, alsmede de interne infrastructuur.

Blijf volledig op de hoogte