Versterk ons team
Het gaat niet alleen om wat je weet, het gaat ook om wat je deelt.
Waar jouw unieke kwaliteiten waarde toevoegen.
Sta aan het roer van je carrière.
Herken een kans, grijp hem en neem de regie.
De Delta-N “doe-kracht”
previous arrow
next arrow
Slider

Werken bij Delta-N DevOps

Wil jij deel uitmaken van ons team dat zich volledig richt op DevOps. Wij helpen klanten bij alle mogelijke facetten van de voortbrengen van een softwareproduct, van idee tot implementatie/uitrol. In een organisatie die voorop loopt en waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring.

Uitgelichte vacatures

Cloud Engineer

Kent Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Sluit je aan bij ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Accountmanager Cloud Oplossingen

Heb jij ervaring met het verkopen van Microsoft Cloud oplossingen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving?

Afstudeerder/Stagiair(e) DevOps

Zoek jij een leuke en uitdagende afstudeerplek waar je serieus wordt genomen en daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan het DevOps team? Wil je daarnaast alles leren over Continuous Delivery, Azure, Scrum …

Support Engineer(s)

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Blijf volledig op de hoogte