20 Jaar Delta-N!

Delta-N bestaat dit jaar 20 jaar!

Deze mijlpaal willen we graag vieren met onze trouwe klanten en goede relaties. Daarom willen we je graag uitnodigen voor ons Jubileum evenement op donderdag 10 oktober op ons kantoor in Den Haag.

Programma

We hebben een afwisselend programma samengesteld met zowel interessante informatieve sessies als ontspannen entertainment.

12:30 - 13:45 Onvangst en opening
13:45 - 14:45 "Azure in the Real World" - Dennis Mulder - Chief Architect - Azure, Microsoft
14:45 - 15:00 Pauze
15:00 - 15:45 Sessie 1A: "20 jaar DevOps! What a journey it was..." Sessie 1B: "Snel en eenvoudig processen automatiseren met PowerApps”
15:45 - 16:30 Sessie 2A: "AkzoNobel: migratie naar en doorontwikkeling op Azure” Sessie 2B: "Azure Artificial Intelligence”
16:30 - 17:00 Magische Afsluiting
17:10 - 19:10 Borrel en hapje

Sessies

Hieronder vind je de omschrijving van alle informatieve sessies die wij gepland hebben.

Dennis Mulder - Chief Architect - Microsoft Azure

Dennis Mulder is de Chief Architect voor Microsoft Azure in Nederland. Dennis heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met Microsoft Azure. Hij werkt voor de Customer Success Unit en richt zich op de 40 grootste Azure klanten in Nederland. Samen met de 50 andere Architecten in de unit focused hij zich op digital transformation met Azure voor klanten als HEINEKEN, Shell, ABN AMRO, Achmea, Ahold, NN, Cyclomedia, PostNL en anderen.

Azure in de echte wereld

In deze sessie neemt Dennis ons mee in de Azure Roadmap aan de hand van gave cases van Nederlandse klanten. Je krijgt inzicht in wat andere grote bedrijven doen met Azure. We belichten de use case, de business waarde en Architectuur.

De afgelopen 20 jaar is er veel veranderd in de wereld van DevOps. Net zoals ook bij Delta-N de afgelopen 20 jaar veel veranderingen zijn doorgemaakt is dat ook in de wereld van DevOps en ALM en bijvoorbeeld Agile werken. In deze sessie nemen Fokko Veegens en Fabian Biesheuvel jullie mee in de reis van 20 jaar software development en dan met name het gebruik van de verschillende technieken en tools door de jaren heen.

The journey continues…

Sprekers: Fokko Veegens en Fabian Biesheuvel

Middels PowerApps en Flow kunnen processen snel worden geautomatiseerd, gestandaardiseerd en versneld. Door deze applicaties te koppelen met externe bronnen en technieken zijn de mogelijkheden eindeloos waardoor een sterke business case snel is gemaakt. Gedurende deze sessie zullen wij dit aantonen aan de hand van een oplossing voor het declareren van onkosten.

Sprekers: Erik de Beus en Quincy Thomas

Cognitive services, Machine Learning en Bots zijn de nieuwe Buzzwords in de IT industrie. Hoe volwassen zijn deze technologieën, wat kan je er mee en hoe moeilijk is het om hier gebruik van te maken? In deze sessie laten we zien welke mogelijkheden het Microsoft Azure platform biedt op dit gebied en hoe dit toe te passen is binnen (bestaande) applicaties!

Sprekers: Roderick Schoon en Aleksander van 't Hooft

Bevestig je komst!

Sessies

 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • Cloud Solutions

  Zorgeloos samenwerken met productievere medewerkers tot gevolg? Wij realiseren een veilige moderne werkplek op basis van Microsoft technologie.
  Ga naar Cloud Solutions

  Development

  Jouw eigen applicatie of mobiele app laten ontwikkelen? Of een bestaande applicatie laten moderniseren op basis van de nieuwste cloud technologie?
  Ga naar Development

  DevOps

  Lever meer waarde voor jouw gebruikers door sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen. Verbeter DevOps qua People, Proces en Tools.
  Ga naar DevOps

  Blijf volledig op de hoogte