NieuwsDevOpsVersterking van het DevOps team: Mike Beemsterboer

Mijn naam is Mike Beemsterboer en ik ben 1 oktober bij Delta-N gestart als DevOps Consultant. Ik woon samen met mijn vriendin en 2 dochters in de kop van Noord-Holland. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en/of met vrienden. Daarnaast probeer ik fit te blijven met o.a. voetballen, fietsen en wintersporten.

Mike Beemsterboer, DevOps Consultant

Bijdragen aan DevOps transities

In de afgelopen 13 jaar ben ik altijd betrokken geweest bij het automatiseren van software deployments en de aansluiting en verbetering van de processen rondom het voortbrengen van deze software producten. De laatste jaren lag mijn focus op Azure DevOps en het opzetten en uitdragen van een Continuous Delivery Pipeline inclusief de bijbehorende mindset. Hiermee werd het mogelijk om volledig automatisch software uit te rollen tot aan de eindgebruiker. Waarbij de kwaliteit van de software behouden of zelfs verbeterd kon worden. Daarmee heb ik actief bij kunnen dragen aan de DevOps transitie binnen deze organisatie.

Ik kijk ernaar uit om deze ervaring ook namens Delta-N in te zetten om daarmee ook andere organisaties te kunnen helpen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door de inrichting van Azure DevOps of Azure DevOps Server tot ondersteuning bij Continuous Delivery of DevOps trajecten. Ik kan hierbij adviseren en ik kan er actief aan meewerken. Ik kijk ernaar uit om de klanten van Delta-N hierbij te helpen.