OplossingenDevOpsScrum Training

Professional Scrum Trainingen

Steeds meer organisaties kiezen voor Agile software ontwikkeling. Scrum is wereldwijd de meest gebruikte agile ontwikkelmethodiek. Om de mogelijkheden van Scrum als ontwikkelmethodiek optimaal te benutten is het belangrijk voldoende kennis te hebben van het Scrum framework. Delta-N verzorgt het hele scala aan officiële Scrum trainingen. De trainingen worden verzorgd door Scrum.org gecertificeerde trainers met ruime praktijkervaring. Na het succesvol afleggen van het online examen mag u zich Certified Professional Scrum Master, Certified Professional Scrum Product Owner of Certified Scrum Developer noemen.

gI_59525_Scrum_org-Logo-New_Vertical_Transparent

Praktijkgerichte Scrum training

Binnen het Scrum Framework worden verschillende rollen onderscheidden. Scrum.org heeft hier verschillende trainingen voor ontwikkeld, die u bij Delta-N kunt volgen. Onze trainers zijn Scrum.org gecertificeerd en in staat om hun praktijkervaringen in de oefenstof te verweven. Hierdoor doet u niet alleen veel kennis op, maar zorgen we ook dat u geïnspireerd wordt en in staat bent om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Professional Scrum Foundations behandelt het Scrum Framework voor startende Scrum teamleden. De overige trainingen gaan in op de kennis die nodig is om de rol van developer, Scrum Master of Product Owner optimaal in te vullen.

Scaled Scrum

Tijdens de Scaled Professional Scrum® (SPS) Workshop wordt getoond hoe u een groot agile project opzet qua structuur,  mensen en beheer.  Lees meer over Scaled Professional Scrum Training

Kijk hier voor meer informatie over LeSS.

Scaled Professional Scrum

In-house en maatwerk Scrum trainingen

Naast open Scrum trainingen kunnen wij ook in-house Professional Scrum trainingen en Scrum workshops verzorgen. Daarnaast ontwikkelen we ook in-house trainingen en cursussen op maat. Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende Professional Scrum trainingen.

thumbnailpsf

Professional Scrum Foundations™

Tweedaagse workshop om het Scrum framework onder de knie te krijgen. Ideaal voor startende Scrum Teamleden, Scrum Masters en Product Owners.

thumbnailpsm

Professional Scrum Master™

Tweedaagse workshop waarin Scrum Masters leren hoe ze de Product Owner en het development team vanuit hun rol optimaal kunnen ondersteunen.

thumbnailpsd

Professional Scrum Developer™

Leer om als team samen te werken met behulp van Visual Studio en TFS. De training kent 3 aandachts-gebieden: Scrum, Tools en Best Practices.

thumbnailpspo

Professional Scrum Product Owner™

Deze training leert hoe de Return On Investment te maximaliseren en de Total Cost Of Ownership te optimaliseren van hun software producten en systemen.

Neem contact met ons op

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Roy Driessen

  Account Manager

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  • 085 – 487 52 11
   royd@delta-n.nl
   invisible box