OplossingenDevOpsScrum Training

Professional Scrum Trainingen

Steeds meer organisaties kiezen voor Agile software ontwikkeling. Scrum is wereldwijd de meest gebruikte agile ontwikkelmethodiek. Om de mogelijkheden van Scrum als ontwikkelmethodiek optimaal te benutten is het belangrijk voldoende kennis te hebben van het Scrum framework. Delta-N biedt het hele scala aan officiële Scrum trainingen. De trainingen worden verzorgd door Scrum.org gecertificeerde trainers met ruime praktijkervaring. Na het succesvol afleggen van het online examen mag je je Certified Professional Scrum Master, Certified Professional Scrum Product Owner of Certified Scrum Developer noemen.

gI_59525_Scrum_org-Logo-New_Vertical_Transparent

Praktijkgerichte Scrum training

Binnen het Scrum Framework worden verschillende rollen onderscheidden. Scrum.org heeft hier verschillende trainingen voor ontwikkeld, die je bij Delta-N kunt volgen. Onze trainers zijn Scrum.org gecertificeerd en in staat om hun praktijkervaringen in de oefenstof te verweven. Hierdoor doe je niet alleen veel kennis op, maar zorgen we ook dat je geïnspireerd wordt en in staat bent om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Professional Scrum Master™ behandelt het Scrum Framework voor startende Scrum teamleden. De overige trainingen gaan in op de kennis die nodig is om de rol van developer, Scrum Master of Product Owner optimaal in te vullen.

In-house en maatwerk Scrum trainingen

Naast de Scrum trainingen met open-inschrijving, kunnen wij de Professional Scrum trainingen ook in-house verzorgen. Wil je en een groep medewerkers een scrum training laten volgen, dan is de scrum workshop een interessante optie. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende Professional Scrum trainingen.

PROFESSIONAL SCRUM MASTER™ TRAINING

Professional Scrum Master™

Tweedaagse workshop om het Scrum framework onder de knie te krijgen. Ideaal voor startende Scrum Teamleden, Scrum Masters en Product Owners.

PROFESSIONAL SCRUM MASTER™ TRAINING

Professional Scrum Master™ II

Tweedaagse workshop waarin Scrum Masters leren hoe ze de Product Owner en het development team optimaal kunnen ondersteunen.

thumbnailpsd

Applying Professional Scrum™

Leer om als team samen te werken met behulp van Visual Studio en TFS. De training kent 3 aandachts-gebieden: Scrum, Tools en Best Practices.

thumbnailpspo

Professional Scrum Product Owner™

Deze training leert hoe de ROI te maximaliseren en de Total Cost Of Ownership te optimaliseren van hun software producten en systemen.

Scaled Scrum

Heb je behoefte aan het opschalen van Scrum voor grote groepen ontwikkelaars? Dan is de Certified LeSS Practitioner Training zeer geschikt. LeSS omvat een set aan principes, regels en richtlijnen die gevalideerde experimenten bevat voor het schalen van Scrum in jouw specifieke situatie. In tegenstelling tot bij andere (zwaardere, beschrijvende) methoden, worden er bij LeSS geen extra lagen en processen toegevoegd, maar worden mensen gestimuleerd om de noodzakelijke verandering zelf te realiseren.
Kijk hier voor meer informatie over de LeSS training.
LeSS