adult-american-board-1157859

Scrum workshop

De Scrum workshop is ideaal om kennis te maken met de basisbegrippen van Scrum. Tijdens de workshop worden de deelnemers meegenomen door alle fasen van Scrum.

Beschrijving Scrum workshop

De Scrum workshop duurt één dag en wordt begeleid door ervaren Scrum Masters. Tijdens de workshop nemen zij de deelnemers mee door alle fasen van Scrum. Via praktijkoefeningen kunnen de deelnemers de theorie ook meteen toepassen. De trainers brengen hier praktijksituaties in, maar het is ook mogelijk als deelnemer situaties in te brengen waar ze in de praktijk tegenaan gelopen zijn. De Scrum workshop richt zich volledig op het Scrum proces (niet op tools) en is geschikt voor alle leden van een (toekomstig) Scrum team. De workshop is ook zinvol voor management leden die bekend willen raken met Scrum. Er wordt gedurende de dag geen code geschreven. De toegevoegde waarde van ondersteunende tools zoals Azure DevOps wordt kort besproken.

Scrum Framework

Inhoud van de scrum workshop

De Scrum workshop is een interactieve training waarin de deelnemers scrum ervaren. Gedurende de workshop wordt de theorie van scrum behandeld, ondersteund met herkenbare praktijkvoorbeelden. Daarnaast zijn er uitdagende groepsactiviteiten waarin deelnemers de theorie meteen in de praktijk kunnen brengen.

Tijdens de Scrum workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:
Scrum theorie - Wat is Scrum? Welke rollen, regels en onderdelen kent scrum en hoe kun je zo effectief mogelijk toepassen.
Scrum Teams - Goed werkende Scrum teams zijn zelf organiserend en multi disciplinair. Je leert hoe je een succesvol  team ontwikkelt vanaf de start tot high performance.
De Scrum Master - Als Scrum Master speel je een essentiële rol in het adopteren van Scrum. We gaan in op de rol, verantwoordelijkheden en taken van de Scrum Master. Hoe begeleidt je het Development Team, de Product Owner en de organisatie naar een hogere agility.
Scrum adoptie en het opschalen van Scrum -Scrum is anders: wat betekent dit voor mijn project en organisatie? Hoe kan ik het best Scrum adopteren, gegeven de benodigde veranderingen? Bij Scrum werk je in kleine teams, maar werkt ook uitstekend voor projecten die bestaan uit honderden mensen die verspreid zijn over de gehele wereld. Je leert hoe Scrum kan worden opgeschaald voor grote projecten.

Scrum workshop

Locatie: Kantoor Delta-N, Den Haag
Datum: n.t.b.
Duur: gehele dag
Kosten: 199 euro excl. per deelnemer (In-company prijs op aanvraag)

Neem voor meer informatie over de actuele data of de mogelijkheden van een Incompany workshop contact met ons op via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 00.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

    • LinkedIn
    • Mail
    • Telefoon
   085 – 487 52 22
   pascalk@delta-n.nl
   Connect met Pascal
   invisible box
 • Professional Scrum Trainingen

  Wil je het certificaat halen voor bijvoorbeeld Professional Scrum Master? Wij verzorgen ook de  officiële Scrum Trainingen van Scrum.org. Click op onderstaande logo's voor meer informatie.

  Blijf volledig op de hoogte