Professional Scrum Master™ Training

Professional Scrum Master™ Training

Professional Scrum Master™ Training (PSM) is een 2-daagse training om het Scrum framework onder de knie te krijgen. De ideale kennismaking met Scrum.

Professional Scrum Foundations Training

Professional Scrum Master™ Training is een 2-daagse training om het Scrum framework onder de knie te krijgen. Nog steeds worden bij het adopteren van Scrum “fouten” gemaakt. In plaats van terugvallen in  oude gewoontes, levert deze workshop je de inzichten om de symptomen van een slechte Scrum implementatie te herkennen en geeft het je handvatten om op het juiste pad te blijven. Deze workshop is een ideaal startpunt om je daarna te specialiseren naar de rollen Product Owner, Developer en/of Scrum Master.

Deze training bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk-oefeningen.

Certified Scrum training van Scrum.org

Professional Scrum Master™ Training is een officiële certified Scrum training van scrum.org en wordt aangeboden in samenwerking met AgiliX van Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum Trainer in Nederland. Na afloop van de training ben je in staat om het online examen PSM I bij Scrum.org succesvol af te leggen, waarna je jezelf certified Professional Scrum Master mag noemen. Het online examen zit bij de prijs inbegrepen.

Training: Professional Scrum Master™ Training
Locatie: diverse locaties
Duur: 2 dagen (9:00 - 17:00 uur)
Kosten: Zie website Agilix voor actuele data en prijzen
Doelgroep: Hoofd ICT, Project Managers, Stakeholders en ideaal voor aankomende Scrum Teamleden, Scrum Masters en Product Owners
Benodigde voorkennis: geen
Trainingsdata: zie boven
Deelnemers: minimaal 4 - maximaal 12 personen

Aanmelden

Omschrijving training

​Professional Scrum Foundations (PSF)

Data

n.t.b.

Vroegboekkorting tot

Locatie

Den Haag

Trainer

Status

-

Deze training kan op verzoek ook in-company worden gegeven. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via 085 - 487 52 00.

Professional Scrum Master™ Training

Onze trainers gaan uitgebreid in op de basisprincipes van Scrum en de rol die de Scrum Master en de Product Owner spelen binnen de organisatie. Ze leggen samen met jou veelvoorkomende valkuilen in de implementatie van Scrum bloot. Ook bieden zij je handvatten die voorkomen dat specifieke fouten gemaakt worden. Daarbij ondersteunen ze de theorie met praktijkoefeningen en Agile games.

Onderwerpen Professional Scrum Master™ Training

Het Scrum Framework - deelnemers duiken in het Scrum software development framework inclusief rollen en verantwoordelijkheden, principes, gebeurtenissen, tijdschema’s, regels en gebruiken.
Introductie van Scrum en Agile - in dit onderdeel gaan we in op de huidige rol van Scrum in de software-industrie met onderwerpen zoals de oorsprong en toegevoegde waarde van Scrum en misvattingen van het framework.
Scrum planning - deelnemers leren de praktische technieken van planning releases, het werken met en beheer van realistische Product Backlogs, sprint planning en review, retrospectives, het opsplitsen van requirements in goede Backlog items, het effectief schatten van Backlog items en het onderhouden van gezond teamgedrag.
Scrum gezond houden - in dit onderdeel richten we ons op veelvoorkomende misstappen die teams maken bij de implementatie van Scrum en bieden we aan de hand van praktische oefeningen inzicht in de strategieën die voorhanden zijn om deze misstappen te voorkomen.
Aan de slag - aan het einde van de training wordt een discussie gevoerd die deelnemers helpt om direct na de training in de praktijk effectief aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Andere Professional Scrum Trainingen

Wij verzorgen ook de andere officiële Scrum Trainingen van Scrum.org. Click op onderstaande logo's voor meer informatie.

In-house en maatwerk Scrum trainingen

Naast open Scrum trainingen kunnen wij ook in-house Professional trainingen en Scrum workshops verzorgen. Daarnaast ontwikkelen we ook in-house trainingen en cursussen op maat. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op met Roy Driessen via de contactgegevens aan de rechterkant van deze pagina.

Blijf volledig op de hoogte