OplossingenClickDimensions

ClickDimensions is een software-as-a-service marketing automation oplossing met als onderwerpen zoals e-mailmarketing, web intelligence, campagne automation, lead scoring, event management, campagne tracking, landingspagina's, formulieren, enquêtes en wordt rechtstreeks vanuit Microsoft Dynamics CRM benaderd. De data die hierbij wordt verzameld wordt direct opgeslagen in de CRM.

Dit maakt ClickDimensions een uiterst handig en gebruiksvriendelijk instrument om meer inzicht te krijgen in uw (toekomstige) klanten, zowel vanuit een marketing-, sales-, als management perspectief. E-mailmarketing maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in wat uw klanten op dit moment bezighoudt en waar opportunity’s liggen, waar u op in kan spelen.

Wat is Marketing Automation

Marketing automation gaat verder dan alleen het in bulk naar een adressenbestand versturen van een nieuwsbrief. Het heeft de intelligentie te reageren op data veranderingen en kan automatische processen activeren. Door het automatiseren van processen kan uw werknemer zich meer met de core business bezighouden van de organisatie. Dashboards en rapporten ondersteunen de gebruiker(s) bij hetmonitoren van klantgedrag.

Integratie in Microsoft Dynamics CRM

Hoewel er verschillende tools op de markt zijn voor marketing automation is er maar één volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics CRM. Dit is ClickDimensions. Deze solution kan voor elke Dynamics CRM versie vanaf CRM2011 worden geïnstalleerd.  ClickDimensions is te benaderen vanuit Dynamics CRM. Dat houdt in dat een gebruiker via CRM zijn Sales, Projecten en Marketing kan laten samensmelten door de business en marketing op elkaar te laten aansluiten en/of elkaar te laten versterken.

De data die met ClickDimensions wordt verzameld wordt in CRM opgeslagen en vastgelegd. U kunt denken aan clicks in e-mails, maar ook welke pagina’s op de website bezocht zijn en welke evenementen bezocht zijn. Door alle informatie in één centraal systeem vast te leggen, houdt u  de data betrouwbaar en up-to-date. Door informatie uit verschillende bronnen te combineren, komen er kansen bovendrijven waar opvolging aan gegeven kan worden. Uiteindelijk kun je op basis van de verzamelde data voorspellingen doen waarmee het inzicht geeft in de toekomst van uw organisatie.

ClickDimensions

ClickDimensions is een SaaS-oplossing (Software-as-a-Service), gebouwd op het Microsoft Azure. Dit cloud computing platform draait op een wereldwijd netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. Hierdoor kan ClickDimensions een snelle implementatie, veilige gegevens en schaalbaarheid voor groei garanderen.

Met ClickDimensions voegt u e-mail marketing, web intelligence, lead nurturing, lead scoring, social discovery, Event management, campagne tracking en form en survey capture functionaliteit toe aan Dynamics 365/CRM.

ClickDimensions stelt uw organisatie in staat om:

  • te ontdekken wie er geinteresseerd zijn uw producten en diensten;
  • het belang van uw prospects te kwantificeren;
  • de juiste acties op het juiste moment te nemen;
  • leads en opportunities te prioriteren.

ClickDimensions Full Service Partner

Delta-N is Full Service Partner van ClickDimensions. We hebben aangetoond over alle benodigde kennis te beschikken van ClickDimensions en diverse implementaties van ClickDimensions in combintie met Dynamics CRM gerealiseerd.

Kijk hier voor meer informatie http://www.clickdimensions.com/