OplossingenData & AIArtificial Intelligence Oplossingen

Artificial intelligence technologie is tot steeds meer in staat. Met de opkomst van taalmodellen krijgen steeds meer organisaties de kans om de waarde van AI te ervaren. Vooral op maat gemaakte AI-oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie zijn krachtig. Ze kunnen de productiviteit verhogen en dienstverlening verbeteren. Het kan zelfs de basis vormen van compleet nieuwe producten of businessmodellen, waarmee jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van AI-oplossingen op maat.

AI gezicht sticker
AI robot sticker

Onze visie op AI

Wij zien AI niet als vervanging van de mens, maar als een aanvulling die het werk van mensen versnelt en hen in staat stelt zich te focussen op complexere taken.

Daarnaast zien we AI als een waardevol middel om routineprocessen te automatiseren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. Dit stelt teams in staat om zich te richten op innovatie en strategische ontwikkeling.

AI is een essentieel onderdeel van de digitale transformatie. Wanneer een organisatie AI effectief integreert, wordt deze niet alleen efficiënter en productiever, maar ook beter voorbereid op toekomstige uitdagingen en kansen in een steeds veranderende digitale wereld.

Kortom, wij geloven dat AI de potentie heeft om organisaties te versterken, efficiëntie te vergroten en ruimte te creëren voor innovatie en groei.

Waarom Delta-N

Onze kennis vanr AI gaat verder dan alleen de techniek. Door actief met je mee te denken over potentiële oplossingsrichtingen en agile te ontwikkelen, slaan we een brug tussen de mens en de techniek en komen we sneller tot een waardevollere oplossing. Bovendien zorgt onze brede IT-ervaring ervoor dat onze AI producten naadloos aansluiten op jouw bestaande applicaties en infrastructuur. Onze aanpak kenmerkt zich door een langdurige samenwerking, gericht op jouw succes, nu en in de toekomst.

Taalmodellen

Taalmodellen (Large Language Models), zoals ChatGPT, zijn baanbrekend in het ontsluiten van waardevolle inzichten uit databronnen en kennisbanken. Met behulp van deze technologieën is het mogelijk om snel relevante informatie te vinden in grote sets digitale bestanden, bijvoorbeeld museumcollecties, wetgeving en jurisprudentie, antwoorden op helpdesk vragen of andere documentatie. Taalmodellen doorzoeken effectief alle documenten, extraheren essentiële informatie en genereren antwoorden op vragen of zelfs nieuwe documenten.

Bovendien worden taalmodellen steeds vaardiger in het verwerken van gesproken tekst of door gebruikers ingevoerde tekst. Dit biedt de mogelijkheid om administratieve taken te automatiseren en processen te versnellen, zoals in de zorg, waar zorgverleners veel tijd besteden aan het vastleggen van gesprekken en het invullen van formulieren. In de komende jaren zullen taalmodellen steeds meer van deze taken overnemen.

language model

Voorspelling en optimalisatie

Data scientists creëren waarde uit data met voorspellende modellen en optimalisatiealgoritmen. Wanneer je voldoende data hebt verzameld om relevante voorspellingen of optimalisaties te kunnen doen, kunnen deze modellen en algoritmen worden ingezet voor zaken als logistieke planning, voorspellingen van vraag en aanbod of voorspellend onderhoud. Daarnaast maken deze modellen het mogelijk om trends en patronen te identificeren en toekomstige ontwikkelingen te voorspellen.

Computer Vision

Met computer vision kunnen computers visuele taken van mensen overnemen. Bijvoorbeeld wanneer visuele inspectie op basis van camerabeelden kan worden gedaan, zoals in medische toepassingen of bij het inspecteren van videobeelden van wegen. Ook kan gebruikers-input worden verwerkt in applicaties om zo het gebruik van de applicatie te vergemakkelijken of administratieve last te verminderen.

AI oplossing

Jouw eigen AI oplossing

Heb je een concreet idee voor een AI-toepassing in jouw organisatie? Of heb je het gevoel dat je iets moet met data en/of AI, maar weet je niet waar de mogelijkheden liggen? Of hoe je moet starten?

Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvende kennismaking met onze AI expert. Vul onderstaand formulier en we we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box