OplossingenData & AIData & AI Accelerator

In een snel veranderende wereld waar technologie en data steeds belangrijker worden, is het van cruciaal belang om te begrijpen hoe Data & AI kunnen bijdragen aan innovatie en voortdurende ontwikkeling van jouw organisatie.

Met onze Data & AI Accelerator bieden we gericht advies over de integratie van data en AI in je bedrijfsstrategie en ondersteunen we je in de transitie naar een moderne digitale organisatie. Samen herkennen wij de unieke kansen voor jouw bedrijf en ontwikkelen we een roadmap. Zo zorgen we er niet alleen voor dat jouw producten en diensten relevant blijven, maar verhogen we ook de efficiëntie en kwaliteit van werk met AI-ondersteuning.

Samen maken we jouw organisatie een voortrekker in het digitale tijdperk.

Data & AI advies

Samen aan de slag met data en AI

In een aantal fasen begeleiden we je bij de integratie van data en ai in je bedrijfsstrategie.

 • Workshops: Onze interactieve workshops zijn ontworpen om teams te inspireren en nieuwe ideeën op te doen over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van technologische initiatieven die jouw organisatie verder kunnen helpen.
 • Proof of Concepts: Zien is geloven. We ontwikkelen proof of concepts zodat je daadwerkelijk kunt ervaren wat data & AI oplossingen in praktijk voor jouw organisatie kunnen gaan betekenen. Sneller en goedkoper dan je denkt.
 • Data & AI Roadmap: We werken nauw samen om een duidelijk stappenplan te creëren dat aangeeft hoe data & AI de komende jaren het beste in jouw organisatie kan worden ingezet.
 • Implementatie: met de opgedane kennis uit het PoC starten we een samenwerking voor de lange termijn. Hierbij herzien we ook tijdens de implementatie regelmatig de business analyse.

Data-oplossingen

Ontdek hoe je met data-oplossingen je organisatie naar nieuwe hoogten kan leiden. Wij helpen je slimmer en beter geïnformeerd beslissingen te nemen die je organisatie vooruithelpen.

Benut de mogelijkheden van AI

Ontdek hoe je met data-oplossingen je organisatie naar nieuwe hoogten kan leiden. Wij helpen je slimmer en beter geïnformeerd beslissingen te nemen die je organisatie vooruithelpen.

data analyseData analyse

Verkrijg diepere inzichten en stuur jouw applicaties en initiatieven met precisie.

gestructureerde dataGestructureerde data

Benut je reeds gestructureerde data om AI-modellen voorspellingen te laten doen die jou voorzien van toekomstinzichten.

data infrastructuurData infrastructuur

Bouw met ons aan een stevig en flexibele datafundament dat past bij je ambities.

natural language processing

Natural Language Processing

Laat computers de nuances van menselijke communicatie begrijpen en transformeer ongestructureerde data naar waardevolle informatie.

Datagedreven WerkenDatagedreven werken

Integreer datagedreven werkmethoden en een cultuur van continue verbetering voor een efficiënter besluitvormingsproces.

computer visionComputer Vision

Gebruik beeldherkenning om computers de wereld te laten 'zien' en begrijpen, waardoor nieuwe mogelijkheden voor automatisering en analyse ontstaan.

Data en AI advies op maat

Heb je het gevoel dat je iets moet met data en/of AI, maar weet je niet waar de mogelijkheden liggen en hoe je moet starten? Of wil je data gebruiken om gefundeerde beslissingen te nemen?

Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvende kennismaking met één van onze AI experts. Vul onderstaand formulier en we we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Neem contact met ons op

 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box