Office 365 reseller

Office 365Delta-N is officieel Office 365 reseller voor organisaties in het MKB. U kunt bij ons terecht voor uw licenties, maar ook voor alle dienstverlening rondom Office 365, zoals implementatie, integratie, training en support.

Office 365 Licenties: licentievormen

Gaat u nieuwe licenties aanschaffen, dan wordt u met een veelheid aan mogelijkheden geconfronteerd. Er zijn diverse Office 365 Abonnementsvormen waar u uit kunt kiezen. Daarnaast is er de keuze uit Open License, Open Value (Subscription) en  Software Assurance. Uitzoeken wat voor uw organisatie de beste en meest voordelige licentievorm is, is een lastige en tijdrovende klus. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze medewerkers beschikken over up-to-date kennis van zowel de Office 365 als de verschillende licentievormen. Wij geven graag persoonlijk en vrijblijvend advies met betrekking tot de beste licentievorm voor uw organisatie en situatie.

Microsoft licenties met Software Assurance

Software Assurance is een licentieprogramma van Microsoft dat u helpt het maximale uit uw software investeringen te halen. Het helpt de door u gekozen technologie beter te implementeren, de kennis van het IT-personeel te verruimen, de kosten voor ondersteuning te drukken en de migraties beter te plannen en uit te voeren. Met Software Assurance vereenvoudigt u de aanschaf, de uitrol en het beheer van uw Microsoft software aanzienlijk. Daarnaast biedt Software Assurance nog meer voordelen, zoals recht op de laatste versies van onze software, kunt u uw licentieaankopen gespreid betalen en profiteert u - afhankelijk van uw contracttype - van verschillende Software Assurance benefits.

Office 365 per maand

Delta-N is Microsoft Cloud Solution Provider Program (CSP) reseller. Dit betekent dat u licenties voor de bekende Microsoft clouddiensten, zoals Office 365, Dynamics 365 en Enterprise Mobility + Security bij ons nu ook op maandelijkse basis af kunt nemen.  Via CSP hebt u sneller de beschikking over licenties en u kunt uw abonnement  per maand aanpassen. Een groot voordeel als uw bedrijf in bepaalde periodes meer werknemers nodig heeft vanwege bijvoorbeeld seizoenswerk of een evenement. Doordat u maandelijks het aantal licenties kunt bijstellen, betaalt u nooit teveel.

Microsoft reseller

U kunt bij Delta-N niet alleen terecht voor Office 365 licenties. Als Microsoft Licentie partner kunnen wij u ook helpen met andere Microsoft licenties, zoals Microsoft Azure, Enterprise Mobility + Security, Visual Studio, Azure DevOps, SharePoint, Dynamics 365, Dynamics NAV en Windows 10.

Meer informatie

Hebt u behoefte aan meer informatie over de beschikbare licentievormen of een persoonlijk advies voor uw situatie? Aarzel dan niet Neem voor meer informatie over onder andere prijzen en de verschillende licentievormen contact op met onze licentie specialisten via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 12.

 

Contact

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Eric Bolten

    Account Manager

    085 – 487 52 20
    ericb@delta-n.nl

  • Blijf volledig op de hoogte