EvenementenWebinar Microsoft Viva

Webinar Microsoft Viva

Eerder dit jaar heeft Microsoft een platform voor ‘Modern Employee Experience’ aangekondigd: Microsoft Viva. Dit platform is een nieuwe stap voor de moderne werkplek. Het maakt gebruik van data uit Microsoft 365 en kan geïmplementeerd worden binnen Microsoft Teams. Binnen Viva worden communicatie, kennis, onderwijs, resources en inzichten samengebracht.

Microsoft Viva bestaat uit vier modules (Insights, Topics, Learning en Connections) die gericht zijn op het optimaliseren van de verbinding tussen werknemers en hun organisatie in tijden van thuiswerken. Tijdens dit webinar geven we een overzicht van de vier modules van Microsoft Viva. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de waarde die ze kunnen leveren voor het individu en de organisatie.

webinar Viva

Webinar Microsoft Viva

Wat: Webinar via Microsoft Teams
Over: Microsoft Viva
Wanneer: vrijdag 10 september, 11:00-11:30 uur
Doelgroep: IT Managers, HR Managers, Facilitair managers, Office 365 beheerders, etc.
Kosten: gratis

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor dit webinar. Je ontvangt dan van ons een e-mail met link waarmee je het webinar live kunt volgen. Tevens ontvang je na afloop automatisch de webinaropname.

Voeg toe aan je agenda:

Aanmelden voor het Microsoft Viva webinar

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken