EvenementenWebinar Microsoft Teams Phone

Webinar Microsoft Teams Phone

Waar samenwerken altijd al van belang is geweest, is het nu belangrijker dan ooit. Microsoft Teams helpt medewerkers productief te blijven waar zij ook werken. Haal meer uit Microsoft Teams en zet Teams in als telefonie oplossing. Vervang je huidige (hosted) telefooncentrale door Microsoft Teams en breng alle vormen van communicatie onder in één applicatie. Dit vereenvoudigt IT (beheer), bespaart kosten en verhoogt gebruikersgemak!

Meld je aan voor het webinar over Teams telefonie en laat je inspireren door de voordelen en handige mogelijkheden van Microsoft Teams.

Wat wordt er besproken tijdens dit webinar?

Tijdens het webinar ontdek je hoe je de productiviteit van medewerkers en communicatie met klanten en partners op een veilige manier stimuleert en verbetert. We behandelen o.a:

- Wat zijn de mogelijkheden?
- Hoe werkt het?
- Welke geavanceerde mogelijkheden zijn er?
- Wat zijn de laatste ontwikkelingen?
- Wat zijn de kosten van bellen via Teams?
- Hoe stap je over?

webinar bellen met Teams_trans

Webinar bellen met Teams

Wanneer: vrijdag 9 december, 11:00 – 11:30 uur
Doelgroep: IT Managers, Facilitair managers, Office 365 beheerders, IT Managers, etc.
Kosten: gratis

Je kan je via onderstaand formulier inschrijven voor dit webinar. Je ontvangt dan van ons een e-mail met link waarmee je het webinar live kunt volgen. Tevens ontvangt je na afloop automatisch de webinaropname.

Voeg toe aan jouw agenda:

Aanmelden voor het webinar Bellen met Teams

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Microsoft 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken