EvenementenWebinar Controle over Teams

Webinar Controle over Teams

Microsoft Teams is een prachtige oplossing om op een moderne manier samen te werken met collega’s en externen. Het brengt alle gesprekken, documenten en apps samen in één omgeving. Omdat veel organisaties Teams razendsnel ‘aangezet’ hebben om thuiswerken mogelijk te maken, is er vaak minder aandacht besteed aan een aantal belangrijke aspecten die op langere termijn een flinke impact kunnen hebben.

Zoals security. Weet u zeker dat de beveiliging van uw bestanden en data goed geregeld is? Maar denk ook aan rechten en afspraken. Hoe houdt u grip op uw omgeving als er geen duidelijke afspraken zijn en iedereen nieuwe Teams en Channels kan aanmaken? Een chaos dreigt waarin u het overzicht en de grip op uw data kwijt kunt raken.

Governance binnen Teams

Het vastleggen van de afspraken en regels met betrekking tot het gebruik van een applicatie noem je ‘governance’. In het geval van Teams gaat het daarbij o.a. om:

  1. Waar moet je aan denken bij het toekennen van rechten;
  2. Wat zijn de afspraken rond het toevoegen van externen;
  3. Hoe is de back-up van Teams geregeld?

Tijdens dit webinar gaan we in op hoe u grip houdt op uw Microsoft Teams omgeving. Waar moet u aan denken en welke keuzes zijn er. Daarnaast hebben we een aantal tips & tricks.

Webinar Controle over Teams

Webinar Controle over Teams

Wat: Webinar (online seminar)
Over: Controle over Teams
Wanneer: vrijdag 21 mei, 10:00-10:30 uur
Doelgroep: IT Managers, Facilitair managers, Office 365 beheerders, etc.
Kosten: gratis

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor dit webinar. U ontvangt dan van ons een e-mail met link waarmee u het webinar live kunt volgen. Tevens ontvangt u na afloop automatisch de webinaropname.

Aanmelden voor het webinar Controle over Teams

Webinar terugkijken

We verzorgen regelmatig webinars over uiteenlopende onderwerpen, zoals DevOps, Azure, de moderne werkplek en natuurlijk het Office 365 Journaal. We nemen onze webinars altijd op, waardoor het mogelijk is ze op een later moment terug te kijken.

Kijk een webinar terug
Webinar terugkijken