EvenementenHackathon 20 jaar Delta-N

Hackathon 20 jaar Delta-N

HackathonTer ere van ons 20-jarig jubileum organiseren we dit jaar tal van activiteiten, waaronder een 20 uur durende hackathon.

Tijdens deze hackathon gaan we in teamverband een roosteroplossing bouwen voor de 'Hartige Samaritaan'. Samenwerking staat centraal tijdens deze hackathon in een gezellige en informele setting op het Delta-N kantoor. We starten op vrijdag 8 november om 17.00 en eindigen 20 uur later met een presentatie aan de opdrachtgever. Voor hapjes en drankjes gedurende de hackathon wordt gezorgd.

Je kunt vanuit diverse disciplines een bijdrage leveren tijdens deze hackathon. Je hoeft geen ontwikkelaar te zijn om deel te nemen. Iedereen is welkom!

De uitdaging

Tijdens deze hackathon gaan we samen bouwen aan een roosterplatform voor de Hartige Samaritaan. Dit roosterplatform is een website waarop teamleden en medewerkers een persoonlijk account kunnen aanmaken. Via dit platform kunnen teamleden en medewerkers in een agenda hun beschikbaarheid doorgeven en ontvangen ze instructies van de medewerkerscomissie via documenten.

Hartige Samaritaan

Hartige SamaritaanStichting Hartige Samaritaan is een jonge stichting die zich inzet om de integratie en acceptatie tussen nieuwkomers en Nederlanders te bevorderen. Zij stimuleren dit door projecten op te zetten waar op een laagdrempelige manier aan meegewerkt kan worden.

Een van de projecten is het pop-up restaurant waar de vluchtelingen in meewerken. Zo ontmoeten vluchtelingen en Nederlanders elkaar door samen te koken en te genieten van heerlijk eten. Een vluchteling maakt zo kennis met de Nederlandse taal, gewoontes en cultuur en vindt zo een betere draai in de samenleving.

Kijk voor meer informatie op https://www.hartigesamaritaan.nl/.

Deelnemen

Wat: Hackathon
Wanneer: vrijdag 8 November 18.00 uur tot tot zaterdag 9 November 14.00 uur.
Kosten: gratis
Meenemen: je eigen laptop

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze hackathon en binnen 20 uur een roosteroplossing te realiseren? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@delta-n.nl.