EvenementenGlobal DevOps Bootcamp

GDBCDe GDBC gaat in 2020 definitief niet door vanwege de Corona maatregelen.

Global DevOps Bootcamp is een wereldwijd community-evenement dat voor de 4e keer wordt gehouden. Ieder jaar creëren we een dagvullende beleving rond een centraal thema. De dag begint met een keynote (van een interantionaal bekende spreker!), een lokale keynote en een uitdagende maar inspirerende hackathon gericht op DevOps-practices en moderne ontwikkelpractices. Deelnemers horen tijdens deze dag meer over de nieuwste trends en kunnen hun eigen DevOps-ervaringen delen. De GDBC is een geweldige kans om te leren en te netwerken met anderen die zich met DevOps bezig houden.

Het evenement wordt wereldwijd gehouden op 24 oktober (vanwege Covid-19 verplaatst van de oorspronkelijke datum 30 mei). Vorig jaar namen er wereldwijd ongeveer 90 locaties en 10.000 mensen deel.

GDBC Den Haag

Geinteresseerd in DevOps? Zorg dan dat je erbij bent op 24 oktober. Het wordt fantastisch!

Registreer je hier voor Global DevOps Bootcamp Den Haag.

GDBC Den Haag wordt gehost door 3Fifty, Ibis en Delta-N. De locatie is het kantoor van Delta-N in Den Haag (route). De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur en is inclusief lunch en drankjes gedurende de dag. Deelname aan de GDBC is gratis.

Registreer je hier voor Global DevOps Bootcamp Den Haag.