EvenementenGlobal DevOps Bootcamp 2022

Global DevOps Bootcamp 2022

GDBCIn 2020 heeft de GDBC vanwege Corona niet door kunnen gaan, maar dit jaar komen we terug. Op 14 mei 2022 vindt een nieuwe editie van de Global DevOps Bootcamp plaats. Meer informatie volgt snel. 

Global DevOps Bootcamp is een wereldwijd community-evenement dat voor de 4e keer wordt gehouden. Ieder jaar creëren we een dagvullende beleving rond een centraal thema. De dag begint met een keynote (van een interantionaal bekende spreker!), een lokale keynote en een uitdagende maar inspirerende hackathon gericht op DevOps-practices en moderne ontwikkelpractices. Deelnemers horen tijdens deze dag meer over de nieuwste trends en kunnen hun eigen DevOps-ervaringen delen. De GDBC is een geweldige kans om te leren en te netwerken met anderen die zich met DevOps bezig houden.

Het evenement wordt in 2022 wereldwijd gehouden op 14 mei. Tijdens de vorige editie namen er wereldwijd 90 locaties en ruim 10.000 mensen deel.

GDBC Den Haag

Geinteresseerd in DevOps? Zorg dan dat je erbij bent op 14 mei. Het wordt fantastisch!

Registreer je hier voor Global DevOps Bootcamp Den Haag.

GDBC Den Haag wordt gehost door 3Fifty, Ibis en Delta-N. De locatie is het kantoor van Delta-N in Den Haag (route). De dag duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur en is inclusief lunch en drankjes gedurende de dag. Deelname aan de GDBC is gratis.

Registreer je hier voor Global DevOps Bootcamp Den Haag.

Global DevOps Bootcamp 2022