Evenementen20 jaar Delta-N Jubileumevenement

20 jaar Delta-N Jubileumevenement

Delta-N bestaat dit jaar 20 jaar!

Deze mijlpaal gaan we vieren met een jubileum evenement op donderdag 10 oktober op ons kantoor in Den Haag. Vanaf 13 uur bent u van harte welkom voor een feestelijke middag met interessante sessies.

De keynote wordt verzorgd door Dennis Mulder, Chief Architect Azure bij Microsoft. Hij zal de bezoekers meenemen in de Azure Roadmap aan de hand van gave cases van Nederlandse klanten. Daarnaast heeft u de keuze tussen sessies over PowerApps, Artificial Intelligence, 20 jaar developer tools en een case over de migratie naar Azure bij AkzoNobel.

We sluiten af met een magische act en een gezellige borrel. U kunt zich aanmelden via het formulier onder aan de pagina. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Graag tot 10 oktober!

Programma

13:00 - 13:40 Ontvangst
13.40 - 13.45 Opening - Marcel Timmers
13:45 - 14:45 "Azure in the Real World" - Dennis Mulder - Chief Architect - Azure, Microsoft
14:45 - 15:00 Pauze
Matrix (2e etage) Foyer (1e etage)
15:00 - 15:45 Sessie 1A: "Snel en eenvoudig processen automatiseren met PowerApps” Sessie 1B: "20 jaar DevOps! What a journey it was..."
15:45 - 16:30 Sessie 2A: "AkzoNobel: migratie naar en doorontwikkeling op Azure” Sessie 2B: "Azure Artificial Intelligence”
16:30 - 17:00 Magische afsluiting
17:00 - 19:00 Borrel en hapjes

Sessies

Hieronder vindt u een uitgebreidere beschrijving van de verschillende sessies.

Dennis MulderDennis Mulder - Chief Architect - Microsoft Azure

Dennis Mulder is de Chief Architect voor Microsoft Azure in Nederland. Dennis heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met Microsoft Azure. Hij werkt voor de Customer Success Unit en richt zich op de 40 grootste Azure klanten in Nederland. Samen met de 50 andere Architecten in de unit focused hij zich op digital transformation met Azure voor klanten als HEINEKEN, Shell, ABN AMRO, Achmea, Ahold, NN, Cyclomedia, PostNL en anderen.

Azure in de echte wereld

In deze sessie neemt Dennis ons mee in de Azure Roadmap aan de hand van gave cases van Nederlandse klanten. Je krijgt inzicht in wat andere grote bedrijven doen met Azure. We belichten de use case, de business waarde en Architectuur.

De afgelopen 20 jaar is er veel veranderd in de wereld van DevOps. Net zoals ook bij Delta-N de afgelopen 20 jaar veel veranderingen zijn doorgemaakt is dat ook in de wereld van DevOps en ALM en bijvoorbeeld Agile werken. In deze sessie nemen Fokko Veegens en Fabian Biesheuvel jullie mee in de reis van 20 jaar software development en dan met name het gebruik van de verschillende technieken en tools door de jaren heen.

The journey continues…

Sprekers: Fokko Veegens en Fabian Biesheuvel

Middels PowerApps en Flow kunnen processen snel worden geautomatiseerd, gestandaardiseerd en versneld. Door deze applicaties te koppelen met externe bronnen en technieken zijn de mogelijkheden eindeloos waardoor een sterke business case snel is gemaakt. Gedurende deze sessie zullen wij dit aantonen aan de hand van een oplossing voor het declareren van onkosten.

Sprekers: Erik de Beus en Quincy Thomas

Cognitive services, Machine Learning en Bots zijn de nieuwe Buzzwords in de IT industrie. Hoe volwassen zijn deze technologieën, wat kan je er mee en hoe moeilijk is het om hier gebruik van te maken? In deze sessie laten we zien welke mogelijkheden het Microsoft Azure platform biedt op dit gebied en hoe dit toe te passen is binnen (bestaande) applicaties!

Sprekers: Roderick Schoon en Aleksander van 't Hooft

Spreker: Jeroen Wolfslag

Jeroen Wolfslag vertelt over de migratie van een volledig applicatie landschap van AkzoNobel naar Microsoft Azure. Hij deelt zijn ervaringen vanuit zijn rol als team lead/Azure architect tijdens dit traject. Daarnaast gaat hij in op de nieuwe situatie waarin eenvoudig capaciteit bijgeschaald kan worden en waarin veel sneller nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd kunnen worden.

Bevestig uw komst!