Delta-N DevOps

Over Delta-N DevOps

DevOps is al ruim 10 jaar één van de specialismen van Delta-N. Als Microsoft Partner zijn we gedurende deze periode ook Microsoft DevOps Gold Partner (voorheen Microsoft ALM Gold Partner).

We werken volgens een vaste aanpak en maken hierbij gebruik van Agile methodieken, DevOps practices en Microsoft tools zoals Azure DevOps. Onze specialisten beschikken dan ook over ruime kennis en ervaring op het gebied van DevOps.

DevOps
DevOps team - DevOps specialisten Delta-N

Ons DevOps team

Ons DevOps Team bestaat uit ervaren consultants en engineers die vele DevOps trajecten succesvol hebben uitgevoerd. Variërend van kortlopende assessments tot aan inrichten van totaaloplossingen (denk hierbij aan Agile coaching, DevOps workshops en de implementatie en migratie van DevOps tools).

Binnen ons team hebben we zowel DevOps consultants die zich voornamelijk richten op de mensen (People) en de processen (Processes) als Azure DevOps & GitHub (Tools) specialisten. Hierdoor kunnen wij jou op elk aspect van DevOps optimaal adviseren. De combinatie van kennis en een ruime ervaring stelt ons in staat van ieder DevOps traject een succes te maken.

Over Delta-N

Delta-N DevOps is één van de drie Business Units binnen Delta-N. Overeenkomst tussen deze units is dat ze gespecialiseerd zijn in het vertalen van Microsoft technologie naar oplossingen waarmee jij meer bereikt. De andere units zijn: Cloud Solutions en Development.

Neem contact met ons op

Assistentie nodig bij een DevOps transformatie, agile traject of Azure DevOps migratie? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box
 • In de spotlight

  Blijf volledig op de hoogte