De DevOps specialist

Over Delta-N DevOps

Als dé DevOps specialist helpen we al ruim 15 jaar andere organisaties om sneller en kwalitatief betere software te leveren. We doen dat met een team ervaren DevOps specialisten en in nauwe samenwerking met Microsoft. We zijn ook Microsoft DevOps Gold Partner.

We hanteren een vaste aanpak en maken hierbij gebruik van Agile methodieken, DevOps practices en Microsoft tools zoals Azure DevOps en GitHub. Onze specialisten beschikken dan ook over ruime kennis en ervaring op het gebied van DevOps.

We werken voor organisaties die zelf software ontwikkelen. Zoals software ontwikkelbedrijven, maar ook bijvoorbeeld financiële instellingen, zorgorganisaties, overheden en productiebedrijven.

DevOps
DevOps team - DevOps specialisten Delta-N

Ons DevOps team

Ons DevOps Team bestaat uit ervaren consultants en engineers die vele DevOps trajecten succesvol hebben uitgevoerd. Variërend van kortlopende assessments tot aan volledige transformaties naar een DevOps werkwijze.

Binnen ons team hebben we zowel DevOps consultants die zich voornamelijk richten op de mensen (People) en de processen (Processes) als Azure DevOps & GitHub (Tools) specialisten. Hierdoor kunnen wij jou op elk aspect van DevOps optimaal adviseren. De combinatie van kennis en een ruime ervaring stelt ons in staat van ieder DevOps traject een succes te maken.

Over Delta-N

Delta-N DevOps is één van de gespecialiseerde Business Units binnen Delta-N. Overeenkomst tussen deze units is dat ze gespecialiseerd zijn in het vertalen van Microsoft technologie naar oplossingen waarmee jij meer bereikt. De andere units zijn: Cloud Solutions, Data & AI, Security en Development.

Neem contact met ons op over DevOps

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van DevOps? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.
 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box
 • In de spotlight

  Blijf volledig op de hoogte