Delta-N DevOps

Over Delta-N DevOps

DevOps is al ruim 10 jaar één van de specialismen van Delta-N. Als Microsoft Partner zijn we gedurende deze periode ook Microsoft DevOps Gold Partner (voorheen Microsoft ALM Gold Partner). Sinds oktober 2017 zijn we ook DORA (DevOps Research and Assessment) partner.

We werken volgens een vaste aanpak en maken hierbij gebruik van Agile methodieken, DevOps practices en Microsoft tools zoals Azure DevOps. Onze specialisten beschikken dan ook over ruime kennis en ervaring op het gebied van DevOps.

DevOps
Delta-N DevOps team

Ons DevOps team

Het DevOps Team bestaat uit ervaren consultants die vele DevOps trajecten succesvol hebben uitgevoerd, variërend van kortlopende Assessments tot aan inrichten van totaaloplossingen (denk hierbij aan Agile coaching, tool implementatie en het opleiden van de eigen medewerkers zodat zij zelfstandig de werkzaamheden over kunnen nemen).

Een aantal DevOps consultants richten zich voornamelijk op de People en de Processes terwijl de andere DevOps consultants zich voornamelijk richten op de Tools en de Processes. Door deze verdeling kunnen wij u adviseren op elk gebied van DevOps. De combinatie van kennis en een ruime ervaring bij uiteenlopende projecten zorgt ervoor dat we van ieder DevOps traject een succes maken.

Over Delta-N

Delta-N DevOps is één van de vier Business Units binnen Delta-N. Overeenkomst tussen deze units is dat ze gespecialiseerd zijn in het vertalen van Microsoft technologie naar oplossingen waarmee u meer bereikt. De andere drie units zijn: Cloud Solutions, Business Solutions en Development.

Contact

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box
 • In de spotlight

  Blijf volledig op de hoogte