OplossingenDevOps Acceleration Program

Snel kunnen inspelen op de wensen van eindgebruikers is tegenwoordig cruciaal voor bedrijven die software ontwikkelen. Dit stelt hoge eisen aan het ontwikkelproces. Om vaker en tegen een hogere kwaliteit te kunnen releasen is het noodzakelijk om het ontwikkelproces te stroomlijnen door het te optimaliseren en te automatiseren. Maar waar begint je? Omdat niet alles tegelijk aan te pakken is, is het belangrijk te weten waar jouw investeringen het meest effectief zijn. Het DevOps Acceleration Program biedt je dit inzicht.

DevOps verbeteren

DevOps is het proces dat zich richt op de start van een idee tot en met het gebruik en terugkoppeling van feedback door de eindgebruiker. Bij de ontwikkeling van software doorloop je altijd de fasen van het DevOps proces, ook al ben je zich er wellicht niet van bewust. Door actief aan de verbetering van DevOps te werken, kun je zowel snel kwalitatief hoogwaardige software in productie zetten als vroegtijdig feedback van de gebruikers verzamelen. Het DevOps Acceleration Program biedt je een helder startpunt voor een gerichte verbetering van uw DevOps.

DevOps Acceleration ProgramDevOps Acceleration Program

Het DevOps Acceleration Program start met een online assessment van alle teamleden. Het invullen kost slechts 15 á 30 minuten per medewerker. Uitkomst is een objectief rapport dat inzicht biedt in waar je nu staat op 20 DevOps competenties. Op basis van de uitkomst en jouw bedrijfsdoelen werken wij maximaal drie concrete verbeterpunten uit. Deze verbeterpunten hebben betrekking op competenties waar voor jou het meeste winst te behalen is. Omdat die competenties in jouw organisatie minder goed ontwikkeld zijn en/of omdat die competenties een grote impact hebben op de overall performance. Na ongeveer 6 maanden volgt een tweede meting. Door de metingen te vergelijken krijg je een objectief beeld van de geboekte vooruitgang.

Aanpak

Het DevOps Acceleration Program kent een vaste aanpak. We starten met een online Assessment waarin we meten hoe de organisatie scoort op 20 DevOps competenties. De uitkomsten worden verwerkt in een rapportage met verbeterplan met concrete verbeteracties. Na ongeveer zes maanden vindt een tweede meting plaats waaruit de gerealiseerde voortgang blijkt en op basis waarvan een nieuw verbeterplan opgesteld wordt.

export

DevOps Acceleration Program in het kort

 • Het DevOps Acceleration Program is gericht op de competenties die invloed hebben op het DevOps proces.
 • Het assessment biedt je een objectief beeld van jouw DevOps.
 • De voortgang is inzichtelijk dankzij een hermeting na 6 maanden.
 • Geeft een helder inzicht in welke competenties als eerste verbeterd moeten worden.
 • Er wordt aan maximaal 3 te verbeteren competenties tegelijkertijd gewerkt (Focus).
 • De verbeteracties zijn toegespitst op jouw eigen team(s) en/of organisatie.

We hebben het DevOps Acceleration Program onder andere uitgevoerd bij Vattenfall (voorheen NUON). Zij hebben hierdoor inzicht gekregen in hun prestaties op het gebied van DevOps waardoor ze gericht verbeteringen hebben kunnen doorvoeren. Lees meer >>

Wil je structureel werken aan de verbetering van jouw DevOps? Kijk dan ook eens bij het DevOps Program. Of neem contact met ons op via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 00.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Pascal Kruijmel

  Account Manager

  Plan een meeting

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 22
    pascalk@delta-n.nl
    Connect met Pascal
    invisible box