OplossingenDevOpsDevOps Acceleration Program

DevOps Acceleration ProgramSnel kunnen inspelen op de wensen van eindgebruikers is tegenwoordig cruciaal voor bedrijven die software ontwikkelen. Dit stelt hoge eisen aan het ontwikkelproces. Om vaker en tegen een hogere kwaliteit te kunnen releasen is het noodzakelijk om het ontwikkelproces te stroomlijnen door te optimaliseren en te automatiseren. Maar waar start je? Omdat niet alles tegelijk aan te pakken is, is het belangrijk te weten waar je investeringen het meest effectief zijn. Het DevOps Acceleration Program biedt dit inzicht.

DevOps verbeteren

DevOps is het proces dat zich richt op de start van een idee tot en met het gebruik en terugkoppeling van feedback door de eindgebruiker. Bij de ontwikkeling van software doorloop je de fasen van het DevOps proces altijd, ook al ben je jezelf er misschien niet van bewust. Door hier actief aan te werken kun je zowel snel kwalitatief hoogwaardige software in productie zetten als vroegtijdig feedback van de gebruikers verzamelen. Een DevOps Acceleration Program biedt u een helder startpunt voor een gerichte verbetering van uw DevOps. Wij Maken voor ons DevOps Acceleration Program gebruik van het DORA Assessment, een wetenschappelijk onderbouwde methode.

DevOps Acceleration Program

Het DevOps Acceleration Program start met een online assessment van alle teamleden. Het invullen kost slechts 15 á 30 minuten per medewerker. Uitkomst is een objectief rapport dat inzicht biedt in waar u nu staat op 20 DevOps competenties. Op basis van de uitkomst en uw bedrijfsdoelen werken wij maximaal drie concrete verbeterplannen uit. Deze verbeterplannen hebben betrekking op competenties die in uw organisatie minder goed ontwikkeld zijn, maar die een grote impact hebben op de overall performance. Na ongeveer 6 maanden volgt een tweede meting, door de eerste en tweede meting te vergelijken verkrijgt u een objectief beeld van de geboekte vooruitgang.

Aanpak

Aanpak DevOps Acceleration Program

Samenvattend

 • Het DevOps Acceleration Program is gericht op competenties die, op basis van onderzoek gebleken, invloed hebben op het DevOps proces (en dus niet op technologie).
 • De uitkomst is objectief en de voortgang is meetbaar door de metingen onderling te vergelijken.
 • Geeft een helder inzicht in welke competenties als eerste verbeterd moeten worden.
 • Er wordt aan maximaal 3 te verbeteren competenties tegelijkertijd gewerkt (Focus).
 • De uitkomst is toegespitst op uw eigen team(s) en/of organisatie.

Vraag voor meer informatie over het DevOps Acceleration Program hieronder de brochure aan. Of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Roy Driessen via 085 – 487 52 11.

Neem contact met ons op

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Roy Driessen

  Account Manager

  085 – 487 52 11
  royd@delta-n.nl