NieuwsCloud SolutionsDelta-N wederom in ICT werkgevers top 50

8.7 in ict werkgeversonderzoekDelta-N is wederom opgenomen in de ICT-werkgevers top 50 in de Computable Career Guide. We staan dit jaar op de 16e plek met een gemiddeld cijfer van 8,77! Een mooie conclusie van het onderoek is dat het vertrouwen in ICT-werkgevers ook in deze vreemde tijden blijft stijgen.

Computable voert jaarlijks een onderzoek uit naar de tevredenheid van ICT’er over hun werkgever. Dit jaar zijn er 317 ict-bedrijven beoordeeld op 29 ICT-onderwerpen, waarmee ict’ers zich het meeste bezighouden. Zoals werksfeer, uitdaging, betrokkenheid, doorgroeimogelijkheden en beloning. Op alle aspecten is Delta-N beoordeeld met een zeer hoog cijfer. In een aantal van de deellijstjes heeft dit een top 10-notering opgeleverd, zoals voor collegialiteit, financiële stabiliteit, secundaire arbeidsvoorwaarden en werksfeer. Bekijk hier het overzicht van alle deellijstjes.

Computable ICT Werkgeversonderzoek 2020

Kijk hier voor meer informatie over het ICT werkgeversonderzoek en de Computable Career Guide.

We zijn er trots op dat onze medewerkers Delta-N als werkgever zo hoog waarderen. Klinkt aantrekkelijk? Kijk dan eens op onze werken-bij site.