DevelopmentLibrary of framework voor je frontend? Wij zijn er wel uit!

Keuzestress heeft vele gezichten. Van een huis kopen tot de juiste studiekeuze en de kleding van de dag. En dan heb je nog de beslissing met welke frontend-technologie je het beste kunt werken. Kies je voor keuzevrijheid in tools met weinig consistentie op lange termijn, of juist voor strakke regimes met een hoge mate van duurzaamheid en inpasbaarheid. Wij zijn er in elk geval wel uit!

Single page applications

Veruit de meeste webapplicaties, inclusief PWA’s, zijn tegenwoordig single page applications (SPA). Voordelen als snellere werking en vloeiende afbeeldingen, en daarmee een optimale gebruikservaring, zijn in elk geval bij developers wel bekend. Om deze SPA’s te ontwikkelen, hebben developers onder andere keuze uit libraries enerzijds, waaronder het populaire React, en frameworks anderzijds. Angular is een voorbeeld van zo’n framework en niet zomaar één. Als development specialisten hebben wij het relatief nieuwe Angular als een van de eersten in Nederland omarmd. Daar hebben we geen moment spijt van.

Duurzaam en makkelijk inpasbaar

Waar bij libraries uit een veelheid van tools kan worden gekozen, is die keus bij Angular beperkt. In de goede zin des woords welteverstaan. Juist omdat er met een vaste set aan hoogwaardige tools wordt gewerkt, is met Angular ontwikkelde software op lange termijn consistent van opbouw. Deze tools worden bovendien door het framework up-to-date gehouden en raken daardoor, in tegenstelling tot libraries, nooit verouderd. En wil je een nieuwe, interne of externe, medewerker aan een lopend project toevoegen, dan haakt hij of zij vanwege de standaard manier van werken heel snel aan. Dat gaat bij een library door de keuzevrijheid vaak een stuk lastiger.

Stabielere software

In feite is in Angular vrijwel alles in regels vastgelegd, tot en met het testtraject toe. Door die voorspelbaarheid en consistentie zijn grote fouten zeldzaam en daar wordt je software dus veel stabieler van. Een ander voordeel is dat, dankzij het werken met Javascript, een deel van de workload naar de client kan worden verschoven. Dit kan met de talloze pay-per-use constructies met PaaS en Saas aan de backend-kant kostenbesparend werken.

Wat Delta-N kan betekenen

Omdat wij al in een heel vroeg stadium met Angular zijn gaan werken, hebben wij verhoudingsgewijs veel specifieke kennis en ervaring in huis. Die willen we niet voor onszelf houden en hebben we vertaald in de volgende diensten:

  • Angular APK;
  • Op weg helpen van de klant met een schaalbare basisopzet en schaalbaarheidsadvies;
  • Coaching/advies en training. Omdat Angular development al met al een iets andere manier van werken is, verzorgen wij trainingen voor klanten;
  • Co-creatie, dat wil zeggen dat een of meerdere van onze developers in het klantteam meewerken.
  • Ondersteuning bij specifieke oplosrichtingen binnen het framework, zoals:                            Koppeling met identity provider (bv B2C)
    Opzetten modulariteit applicatie
    Integratie met DevOps CI/CD Pipeline

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je keuzestress ten aanzien van frontend ontwikkeltechnologie? Of wil je er gewoon meer over weten? Neem dan gerust contact op met Miquel Asmus via miquela@delta-n.nl of op 085 487 52 20.

  • Wil jij ook dagelijks Mederne Applicaties bouwen? Bekijk vacatures!