Versterk ons team
Het gaat niet alleen om wat je weet, het gaat ook om wat je deelt.
Waar jouw unieke kwaliteiten waarde toevoegen.
Sta aan het roer van je carrière.
Herken een kans, grijp hem en neem de regie.
De Delta-N “doe-kracht”
previous arrow
next arrow
Slider

Werken bij Delta-N

Wil jij werken bij Delta-N? Een organisatie die voorop loopt met een focus op Cloud? Een organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring? En waar je jezelf kunt zijn en je kunt ontwikkelen binnen je vakgebied? Dan ben je bij ons op je plek.

Wij hebben onze medewerkers gevraagd waarom ze graag bij Delta-N werken. Hieronder vijf redenen die veelvuldig genoemd zijn.

Kennis heeft meer waarde als je het deelt

Bij Delta-N delen we een passie voor technologie en innovatie. Samen weten we meer.

De Delta-N
“doe-kracht”

Een mindset waarin wij onze afspraken nakomen en samen de mooiste oplossingen realiseren.

Jouw unieke kwaliteiten op waarde geschat

Bij Delta-N kun je jezelf zijn. Wij waarderen je eigenheid, want daarmee maak jij juist het verschil.

Sta aan het roer
van je carrière

Wij hechten veel waarde aan jouw ambitie en ondersteunen je om dit waar te maken.

Herken een kans en
grijp de regie

Wacht niet tot het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect.

Uitgelichte vacatures

SharePoint Consultant

Ken jij alle ins & outs van SharePoint en Office 365? En weet jij een zorgeloze transformatie naar de moderne werkplek te realiseren? Dan ben jij de SharePoint specialist die wij zoeken!

Power Platform Consultant

Als Power Platform Consultant vertaal je de mogelijkheden van het Power Platform naar oplossingen die onze klanten helpen bij een betere ondersteuning van hun bedrijfsprocessen.

Lead Developer

De Lead Developer die wij zoeken is een bouwer, innovator en trouble shooter en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van onze software op basis van Microsoft technologieën. Is deze …

Cloud Solutions Architect

Ben jij die creatieve Cloud Solutions Architect met focus op de Microsoft Stack en die voor elk complex vraagstuk een passende oplossing heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DevOps Consultant

Als DevOps Consultant help je onze klanten sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Software Developer

Ervaren, gepassioneerde Software Developer gezocht vanwege uitbreiding van ons succesvolle Development team. Ben jij bekend met het .NET (Core) Framework, C#, Web API, ASP.NET (MVC/SPA)? Solliciteer dan direct!

Cloud Engineer

Kent Microsoft 365 voor jou geen geheimen? Sluit je aan bij ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

Skilled Support Engineer

Ter uitbreiding van onze supportdesk zoeken wij meerdere support engineers die zich graag verder ontwikkelen op Microsoft Cloud en Office 365 gebied. Ben jij dat? Lees dan gauw verder.

Cloud Consultant

Kent Office 365 voor jou geen geheimen? Maak deel uit van ons Cloud Solutions team en werk mee aan uitdagende projecten rondom Microsoft Cloud oplossingen.

DevOps Engineer

Als DevOps engineer ga je als onderdeel van ons team van DevOps Consultants en DevOps engineers onze klanten helpen sneller en kwalitatief betere software te ontwikkelen.

Stagiair(e) Online Marketing

Ben jij de student Marketing op zoek naar een meeloopstage Online Marketing? Weet jij als geen ander op creatieve wijze de boodschap van Delta-N naar de buitenwereld te brengen? Dan zoeken wij …

Afstudeerder Power Apps

Zoek jij een uitdagende afstudeerstage op het gebied van Power apps? En wil je alle mogelijkheden onderzoeken van Mixed Reality in low-code apps? Solliciteer dan direct!

Blijf volledig op de hoogte