TechnologieCloud SolutionsEnterprise Mobility + Security

Microsoft 365De Enterprise Mobility + Security (EMS) is een uitgebreide Cloud oplossing van Microsoft waarmee u uitdagingen op het vlak van BYOD kunt invullen. Enterprise Mobility + Security bestaat uit vier componenten:

 • Microsoft Azure Active Directory Premium; Identiteits- en toegangsbeheer voor de cloud
 • Microsoft Intune; voor het beheer van mobiele apparaten, toepassingen en pc-beheer vanuit de cloud.
 • Microsoft Azure Rights Management; helpt de waardevolle bedrijfsgegevens beveiligen.
 • Advanced Threat Analytics; voor het monitoren van de toegang tot het bedrijfsnetwerk en actie bij verdacht gebruik.

Beveiligde toegang mogelijk maken

Azure Active Directory (AD) Premium biedt uw organisatie een betrouwbare oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer. Azure AD integreert naadloos met de on-premise Active Directory. Met hybrid identity zorgt u ervoor dat medewerkers met één gebruikersnaam en wachtwoord bij alle applicaties en data kunnen die zij nodig hebben.

Mobiele apparaten en apps beheren

Beheer identiteiten centraal in uw datacenter en in de cloud en bied eenmalige aanmelding voor al uw toepassingen. Uw medewerkers kunnen werken met hun favoriete apps en apparaten – maar u houd uw bedrijfsgegevens veilig.

EMS

Gedeelde gegevens beschermen

Bescherm bedrijfsgegevens door de toegang tot bedrijfsbronnen veiliger te maken en de risico´s bij het delen van vertrouwelijke gegevens, binnen en buiten de organisatie, te beperken.

Algemene toegang tot uw bedrijfsnetwerk

Monitor de toegang tot het bedrijfsnetwerk en onderneem actie bij verdacht gebruik.

Waarom Enterprise Mobility + Security?

De vier componenten van Enterprise Mobility + Security stellen u in staat waardevolle en kostenbesparende combinaties te maken voor uw uitdagingen op het gebied van gebruikers-, device, app en/of data beheer. Daarbij is het aanschaffen van Enterprise Mobility + Security zeer voordelig ten opzichte van het los aanschaffen van de verschillende onderdelen.

    EMS beschermt Office beter EMS bespaart geld EMS werkt gewoon EMS is volledig geintegreerd EMS is uitgebreid
Beschermt Office Het bespaart u geld Het werkt gewoon Geïntegreerd Uitgebreid
Een unieke oplossing die uw Microsoft Office -toepassingen, -mail en -bestanden beschermt. Tot 50% lagere kosten dan wanneer u losse oplossingen van andere leveranciers koopt. Eenvoudig om in te stellen, altijd actueel en maakt verbinding met uw on-premises datacenter. Eén geïntegreerd identiteitsplatform beschermt alles: gebruikers, apparaten, apps en gegevens. We beschermen iOS-, Android- en Windows-toepassingen en meer dan 2500 populaire SaaS-apps.

Meer weten over de mogelijkheden van Enterprise Mobility + Security? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of op 085 - 487 52 00.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Heiko Wijtenburg

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 21
    heikow@delta-n.nl
    Connect met Heiko
    invisible box