OplossingenDevOpsAgile Awareness Sessie

Agile awarenessOm succesvol een agile werkwijze toe te passen is het noodzakelijk dat iedereen binnen de organisatie of binnen de teams zich bewust is van het agile gedachtegoed. Een Agile Awareness Sessie zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde golflengte zit. Tijdens zo'n sessie wordt onder andere ingegaan op de volgende zaken. Wat is de oorsprong van agile, welke principes en waarden worden gehanteerd, wat is de kern van agile werken en welke frameworks zijn er. Er wordt iets langer stilgestaan bij Scrum en Kanban aangezien dit de meest gebruikte frameworks zijn. Daarnaast wordt ook aangegeven waarom de organisatie heeft gekozen voor een agile manier van werken. Wat wil de organisatie hiermee bereiken?

Waarom een Agile Awareness Sessie?

Wanneer je als organisatie op een agile manier gaat werken is het belangrijk dat iedereen die hierbij betrokken is weet wat het wel en vooral ook niet is. Dit geeft in gesprekken met en tussen teamleden, managers en stakeholders houvast doordat iedereen op het gebied van agile dezelfde taal spreekt. Maar ook als er al langer agile gewerkt wordt kan een Agile Awareness Sessie zeer waardevol zijn. Bijvoorbeeld om nieuwe medewerkers op dezelfde golflengte te krijgen.

Een Agile Awareness Sessie plannen

Een Agile Awareness Sessie duurt een halve dag en kan bij jou op locatie verzorgd worden. Hiervoor is een open ruimte nodig met audiovisuele hulpmiddelen, zoals een scherm. Vanwege het interactieve karakter kunnen er maximaal 20 personen deelnemen aan een sessie.

Neem voor het plannen van een Agile Awareness Sessie contact met ons op via onderstaand formulier. Ook voor vragen kun je ons zo bereiken. Wil je structureel werken aan de verbetering van uw DevOps proces? Wellicht is het DevOps Program dan interessant voor je.

Neem contact met ons op

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Antoin van der Ben

  Account Manager

  Plan een meeting

  • LinkedIn
  • Mail
  • Telefoon
  Bel: 085 – 487 52 23
  E-mail: antoinvdb@delta-n.nl
  Connect met Antoin
  invisible box