Fokko Veegens

Fokko Veegens

Sinds 2010 werk ik bij Delta-N als ALM/DevOps Consultant. Ik ben er terecht gekomen doordat Delta-N diensten verleende aan mijn toenmalige werkgever. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en heb contact opgenomen met Delta-N. Vervolgens ben ik gestart als senior ontwikkelaar, maar al snel hebben we de “ALM” (Application Lifecycle Management) Business Unit opgestart. Tot op heden maak ik daar actief deel van uit en doe mijn werk met veel plezier.

ALM en DevOps consultancy

Consultancy houdt in dat je voornamelijk bezig bent met adviseren. Deze term is in onze dagelijkse werkzaamheden soms wat misleidend, omdat we naast adviseren/coachen ook wel veel implementeren/meedraaien. We zijn voornamelijk bezig met alle processen rondom het voortbrengen van een softwareproduct. Of dat nou Agile coaching is, of het nemen van een leidende rol in een Continuous Delivery traject dat maakt niet uit. Binnen ons team beschikken we over mensen met verschillende expertises, waardoor we voor iedere klus de juiste persoon hebben.

Projecten

Ik heb net twee langere trajecten achter de rug; ik heb bij Raet geholpen met de automatisering van hun SaaS oplossing. Een platform van meer dan 300 servers dat voor de start van het traject nog volledig handmatig uitgerold werd, is nu deels geautomatiseerd met behulp van Microsoft Release Management. Alle kennis is overgedragen aan Raet, zodat zelf dit project tot een succes kunnen maken. Daarnaast ben ik bij Philips bezig geweest om de inzet van Microsoft Team Foundation Server (TFS) 2015 verder uit te bouwen en gebruikers te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Daar hoorde ook het onderhoud bij van op maat gemaakte tools bij die bovenop TFS 2015 gebouwd zijn.

Privé

Buiten kantoortijd heb ik veel dingen die ik leuk vind om te doen. Naast fanatiek water- en wintersporter (zeilen, skiën, snowboarden) heb ik ook een klassieke Mini staan (uit 1983) waar ik zelf aan sleutel en ermee deelneem aan bijvoorbeeld de jaarlijkse winter rally die door een Zwitserse club georganiseerd wordt.

Kantoor Delta-N

Neem contact met ons op

Fusce vel erat sed mauris dapibus venenatis. Curabitur at metus at est tempor condimentum. Vestibulum convallis pretium nunc non venenatis. Maecenas tincidunt consectetur vestibulum. Duis consectetur blandit turpis, ac suscipit leo commodo sit amet. Nam sed blandit dolor. Suspendisse potenti.

Plaats hier een titel

Contactverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image-bxb

Roy Driessen

Nullam congue eros quis metus ullamcorper, non dignissim diam ullamcorper. Phasellus quis magna in elit molestie gravida.

In de spotlight

Blijf volledig op de hoogte