Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft partner Delta-N is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en doordachte IT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie. We kiezen voor de geïntegreerde productenlijn van Microsoft die het mogelijk maakt om alle bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Microsoft staat voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hebt u specifieke wensen? Ons Development team ontwikkelt modules of complete maatwerkoplossingen die naadloos op Microsoft-oplossingen aansluiten.

Microsoft Gold Certified partner

Als Microsoft Certified Partner heeft Delta-N een intensieve samenwerking met Microsoft. Binnen alle units van Delta-N werken Microsoft gecertificeerde medewerkers die beschikken over een brede en diepgaande kennis van Microsoft technologie. Naast de Microsoft competenties op organisatie-niveau beschikken we binnen Delta-N ook over een aantal collega's met de hoogste certificeringen binnen hun vakgebied, zoals een MVP voor Microsoft Azure.

Authorized Education Gold Partner Microsoft Authorized Education Partner

Delta-N mag zich ook Microsoft Authorized Education Partner noemen. Een certificering die aantoont dat Delta-N in staat is om in de veranderende behoeften van onderwijsorganisaties te voldoen. Om je Authorized Education Partner te mogen noemen moet je een test over licentie- en marktkennis met goed gevolg afleggen.

Microsoft Competencies

Delta-N beschikt over de volgende Microsoft Competenties:
Gold Cloud Productivity
Gold Cloud Platform
Gold Application Development
Gold DevOps
Gold Windows and Devices

Silver Enterprise Resource Planning (NAV)
Silver Volume Licensing
Silver Messaging
Silver Collaboration & Content
Silver Datacenter
Silver Small and Midmarket Cloud Solutions
Silver Cloud Customer Relationship Management

Microsoft Reseller

Cloud Solution ProviderU kunt ook bij Delta-N ook terecht voor Microsoft licenties. Delta-N is een gecertificeerde Microsoft Licentie partner en kan u adviseren over Microsoft licenties en licenties leveren voor onder andere: Microsoft Azure, Office 365, Visual Studio, SharePointDynamics 365, Dynamics CRM , Dynamics NAV, Windows Server 2012, SQL Server, Enterprise Mobility + Security (EMS), Windows 10.
Delta-N is Microsoft Cloud Solution Provider. Dit betekent dat u licenties voor de bekende Microsoft clouddiensten bij ons nu ook op maandelijkse basis af kunt nemen.

Kijk hier voor meer informatie over Microsoft licenties. Of neem rechtstreeks contact op met één van onze licentiespecialisten via 085 - 487 52 12.