OplossingenDevOpsOnline DevOps Meting

DevOpsContinu blijven verbeteren met als doel: snel kwalitatief hoogwaardige software in productie zetten en vroegtijdig feedback van de gebruikers verzamelen. Dat is waar DevOps om draait.

Verbeteren is echter lastig als er intern geen eenduidig beeld bestaat van de huidige situatie. En hoe weet u waar uw investeringen het meest opleveren?

De Online DevOps Meting geeft het antwoord. Binnen 10 dagen weet u waar u staat op 21 DevOps competenties en hebt u inzicht in waar uw software ontwikkelteam(s) op kunnen verbeteren.

 

Online DevOps Meting

Gericht werken aan verbetering

De Online DevOps Meting geeft u een compleet en objectief beeld van wat er goed gaat en wat er beter kan in uw DevOps proces. Hierdoor bent u in staat om te identificeren wat uw organisatie nodig heeft om snel kwalitatief hoogwaardige software in productie te zetten en vroegtijdig feedback van gebruikers te verzamelen.

De Online Meting is gebaseerd op een wereldwijd erkende methodiek en geeft een goed beeld van de prestaties op 21 DevOps competenties. Hiermee vormt de meting het startpunt voor een planmatige aanpak om uw DevOps processen te verbeteren.

Startpunt voor verbetering

De uitkomsten van de Online DevOps meting bieden een helder inzicht in hoe uw organisatie presteert op het gebied van DevOps. En waar u zou kunnen verbeteren. Middels heldere grafieken wordt inzichtelijk gemaakt hoe uw organisatie scoort op de 21 DevOps competenties. En hoe dit zich verhoudt tot het gemiddelde.

Voorbeeld resultaat Online meting

Daarom een Online DevOps Meting

DevOps Program - online metingDe belangrijkste redenen om een Online DevOps Meting te laten uitvoeren zijn:

 • Het geeft een compleet en objectief beeld van waar u staat en waar uw investeringen het meeste rendement hebben.
 • Door nu te bepalen waar u staat bent u in staat om op een later moment te bepalen of er daadwerkelijk een verbetering is gerealiseerd.
 • Dankzij de benchmark met gemiddelde scores  kunt u zien hoe u scoort ten opzichte van de markt.

Hoe werkt een Online DevOps Meting?

De meting bestaat uit een online vragenlijst die ingevuld wordt door alle teamleden die direct betrokken zijn bij de voortbrenging van de software. Doordat het invullen slecht 20 minuten per teamlid kost, is de impact op de dagelijkse operatie minimaal.

Vraag de meting aan

Vraag via onderstaande knop een Online DevOps Meting aan. Wij nemen contact met u op om de meting in te plannen.

Doe de meting

Alle teamleden die direct betrokken zijn bij de voortbrenging van software ontvangen een link naar de vragenlijst.

Start met verbeteren

De uitkomst van de meting toont uw score op de 21 DevOps competenties en biedt een startpunt om gericht te verbeteren.

Voor wie

De Online DevOps Meting is bedoeld voor organisaties die software ontwikkelen en ernaar streven dit proces continu te verbeteren.

Wanneer

Binnen 10 dagen na uw aanvraag weet u waar u staat en waar u kunt verbeteren. Het invullen van de Online Meting kost teamleden slechts een minuut of 20.

Waarom

De Online DevOps Meting geeft u inzicht in uw prestaties op het gebied van DevOps en biedt het startpunt om gericht te verbeteren.

Nu gratis inzicht in uw DevOps prestaties

Tijdelijk bieden we de mogelijkheid om gratis inzicht te krijgen in uw prestaties op het gebied van DevOps. Vraag de gratis DevOps meting aan via de button hieronder. Hebt u nog vragen? Vul dan het formulier onder aan de pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen over de Online DevOps meting?

Contactverzoek

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Miquel Asmus

  Account Manager

   • LinkedIn
   • Mail
   • Telefoon
   • 085 – 487 52 20
    miquela@delta-n.nl
    Connect met Miquel
    invisible box